Sosyal Medya

Güncel

Defolu adamla mücadele olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bölgede verdiği terörle mücadeleye dikkati çekerek, “Suriye ve Irak’taki oyunları bozacağız. Kısa sürede yeni adımlarla terör örgütleri üzerinde bina edilmeye çalışılan bu düzeni tamamen yerle bir edeceğiz” dedi. Erdoğan, Türkiye’nin tek bir devleti olduğunu söyledi



CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan, Ä°smail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanlığı 92. GeniÅŸletilmiÅŸ Ä°l Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak partililere hitap etti. AK Parti teÅŸkilat yapısından terörle mücadeleye kadar önemli mesajlar veren ErdoÄŸan, özetle ÅŸunları söyledi:

Türkiye’nin adeta yeni bir KurtuluÅŸ Savaşı verdiÄŸi dönemdeyiz. Hiçbir atalete, hiçbir gaflete, hiçbir ihanete tahammül edemeyiz. Ä°hanet edenleri görüyoruz. Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet olanları gördük deÄŸil mi? Nerede ÅŸimdi? Pensilvanya’da. Gerisinden gelenler nerede? Onlar da kaçıp gidiyorlar. Bir kısmı cezaevlerinde bir kısmı yurtdışına kaçmış vaziyette.

İŞİMİZ KOLAY DEĞİL

Bunlarla bir mücadele veriyoruz. Bunlar FETÖ terör örgütü. Bir diÄŸeri de PKK terör örgütü, onlarla da mücadele veriyoruz, bir diÄŸeri de DEAÅž, bunlarla da mücadele veriyoruz. Ä°ÅŸimiz öyle kolay deÄŸil. Öyleyse biz, bu güzel milletimizi yanımıza alacağız, biz gücümüzü önce Hakk’tan sonra halktan alacağız.

TEHDÄ°TLER Ä°ÅžLEMEZ

15 Temmuz gecesi ölümü korkutmuÅŸ bir millete bunların yaptığı tehditlerin hiçbiri iÅŸlemez. Bir yandan PKK’lısı, FETÖ, DAEÅž ile diÄŸer terör örgütlerini topraklarımızda nefes alamaz hale getireceÄŸiz. DiÄŸer yandan Suriye ve Irak’taki oyunları bozacağız. Suriye’de Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız operasyonların bölgede oluÅŸturulmak istenilen yeni düzeni nasıl alt üst ettiÄŸini görüyoruz.

ÜLKENİN BEKASI İÇİN

Åžu anda 2 bin kilometrekarelik alanda biz otoriteyiz. Kısa sürede yeni adımlarla terör örgütleri üzerinde bina edilmeye çalışılan bu düzeni tamamen yerle bir edeceÄŸiz. Irak’ta yeni terör bölgelerine ve oluÅŸumlara izin vermeyeceÄŸiz. Bunun bizim için basit bir siyasi nüfuz alanı oluÅŸturmak deÄŸil, ülkemizin ve milletin bekası olduÄŸu bilinci ile gereken her fedakarlığı yapacağız.

BAÅžKA BÄ°R DEVLETÄ°MÄ°Z YOK

Bizim Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka hiçbir devletimiz yoktur. Kim ne derse desin, hepsi hikaye... Ben size partimin Genel Başkanı, aynı zamanda Cumhurbaşkanı olarak manifestomuzu söylüyorum; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bitti. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti devletimizi çok daha güçlü hale getirmenin gayreti içerisindeyiz ve bunu da başaracağız.

BEDÄ°R FARKLIDIR UHUD FARKLIDIR

Partimizin kuruluşunda emeği geçen tüm kardeşlerimize vefa borcumuzun olduğuna inanıyorum. Bu kardeşlerimizle şu andaki ilişkisi devam etmelidir. İhanet etmedikten sonra biz onları kapıda bırakamayız onlarla beraber yolculuğu devam ettireceğiz. Bedir farklıdır Uhud farklıdır. Bunun üzerinde hassasiyetle duracağız

Ovit’te inceleme

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Sarp Gümrük Kapısı ve Ovit Tüneli’nde incelemelerde bulundu. Güneysu’daki ikametinden helikopterle Artvin’in Hopa ilçesine geçen ErdoÄŸan’ı burada çok sayıda vatandaÅŸ karşıladı. Daha sonra Sarp Gümrük Kapısı’na karayoluyla geçen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, gümrük kapısının yeniden yapılandırılması inÅŸaatına iliÅŸkin incelemelerde bulundu. Ä°nÅŸaat sahasını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan ErdoÄŸan, incelemelerinin ardından KemalpaÅŸa beldesinde kendisini bekleyen vatandaÅŸlarla aracından inerek sohbet etti ve hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. ErdoÄŸan, helikoptere binmek üzere geldiÄŸi KopmuÅŸ mevkisi civarında da yine aracından inerek vatandaÅŸlarla sohbet etti ve bir vatandaşın cebindeki sigara paketini aldı. Daha sonra Ovit Tüneli’nde incelemelerde bulunan ErdoÄŸan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

  • Ayder’i rezil ettik
  • Kentsel deÄŸiÅŸim ve dönüşümdeki hatalara deÄŸinen ErdoÄŸan, “Åžu andaki Ayder bizim temsilimiz olamaz. Allah’ın bize verdiÄŸi Ayder bambaÅŸka ama biz Ayder’i kirlettik, rezil ettik. Burayı inÅŸallah buralar üzerinden devlet olarak da duracağız Ayder’i bu yapılanma ile deÄŸil kentsel dönüşüm deÄŸiÅŸimle ÅŸanına yakışır bir hale getireceÄŸiz. Aynı deÄŸiÅŸim dönüşümü de Uzungöl’de yapmamız lazım. Buraların çekim alanı. Bu düzenlemeler yapıldığında buraya gelip gidenlerin sayısı da çok daha fazla olacak. Tamahkarlığa kapılarak, anlık kazançlar uÄŸruna güzelliklerin tahribine asla müsaade etmemeliyiz” dedi.

 

Dava adamı olmayana yer yok

TeÅŸkilatların bir kısmındaki metal yorgunluÄŸu emarelerine dikkati çeken ErdoÄŸan, “Büyük kongre sürecimizi de fırsat bilerek teÅŸkilatlarımızda kapsamlı bir deÄŸiÅŸim yapmak durumundayız. Genel baÅŸkan olarak bu konuda kararlıyım. Milletimizin bizden beklentilerini karşılayabilecek donanıma ve dinamizme sahip arkadaÅŸlarımızla yolumuza devam edeceÄŸiz. FETÖ, PKK, DEAÅž’la mücadele ediyoruz. Ä°ÅŸimiz kolay deÄŸil. Bencillik batağında sıkışan defolu kiÅŸilerle böyle zorlu bir mücadeleyi yürütemeyiz. TeÅŸkilatımızda baÅŸlatacağımız deÄŸiÅŸimi sıkı tutmak durumundayız. AK Parti teÅŸkilatlarında görev alacak kiÅŸilerin filanca grubun, falanca yapının adamı deÄŸil, davanın ve milletin adamı olması ÅŸarttır. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum; davası olmayan ve bulunduÄŸu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti’de yöneticilik yapamaz. 15- 20 yıl öncesinin siyaset baronlarının tarzıyla AK Parti’de etkinlik kurmaya kalkan herkes, karşısında bu kardeÅŸinizi bulur” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.