Sosyal Medya

Güncel

PKK'nın Avrupalı teröristleri

Suriye’de DEAŞ’a karşı savaştığı iddiasıyla PKK’ya her türlü desteği veren Avrupa ülkeleri şimdi de militan göndermeye başladı. PKK içerisinde Avrupa Birliği vatandaşlarından oluşan “Lejyon taburu” kuruldu. “International” adı verilen terörist grubunun karargâhı Ayn el Arab’ta. AB’li teröristlerin çoğu yaralama, tecavüz suçlusu.



Terör örgütü PKK saflarında savaÅŸan çoÄŸunluÄŸu Avrupa BirliÄŸi vatandaÅŸlarından oluÅŸan Lejyon taburu kuruldu. Türkçe uluslararası anlamına gelen “International” ismi verilen birliÄŸin merkezi Ayn el Arab'da (Kobani) yer alıyor. Suriye Kuzeyine gelen ithal terör grubunun sayısı 3 bin 500 ila 5 bin arasında deÄŸiÅŸmekte.

AKTİVİST KİMLİĞİYLE GELİYORLAR

Avrupalı teröristler Suriye’ye aktivist ve insan hakları savunuculuÄŸu kimliÄŸiyle geliyor. Kampa gönderilecek teröristlere önce paravan sivil toplum kuruluÅŸları tarafından aktivist ve insan hakları savunucusu kimliÄŸi temin ediliyor. Ardından teröristler gruplar halinden PKK bölgesine gönderiliyor. Avrupalı teröristler Ayn el Arap’ ta bulunan merkezde eÄŸitimlerini tamamladıktan sonra Derik ve Tabka’ya gönderiliyor.

AVRUPA’DA TEK BÄ°R ADLÄ° Ä°ÅžLEM BÄ°LE YOK!

Hiçbir batılı ülke PYD’ye katılan teröristler hakkında hukuki iÅŸlem baÅŸlatmıyor. PYD saflarında savaÅŸan batı ülkelerinden ithal teröristler onlarca toplu katliam ve infazlara imza atarken batılı ülkeler bu durumu görmezden geliyor. Ä°thal savaşçıların bu yönde yayınlanan onlarca video görseline raÄŸmen dünya bu duruma sessiz kalıyor.

TERÖRİSTLERİN ÇOĞU TECAVÜZ SUÇLUSU

Teröristler buradan Irak üzerinden istihbarat örgütlerinin desteÄŸi ile çatışma bölgelerine sevk ediliyor. PKK’nın Suriye yapılanmasına destek amacıyla PYD’ye katılan teröristler arasında yaralama, tecavüz gibi suçlara karışanların oranının yüksek olduÄŸu bildiriliyor. Misyoner örgütlerinin de PYD’ye destek amaçlı militan sevkiyatında önemli katkısı bulunuyor.

37’SÄ° PKK SAFINDA Ã–LDÃœRÃœLDÃœ

Avrupa ağırlıklı Suriye’de savaÅŸan PYD’lilerden 37’ si son 2,5 ayda çatışmalarda öldürüldü. GeçtiÄŸimiz ÇarÅŸamba Rakka’nın doÄŸusunda öldürülen 4 yabancı militanın cesetleri ülkelerine gönderildi. PYD’nin üst düzey isimlerinin katıldığı cenaze töreninde ilk kez taburun varlığı isim olarak açıklandı.

20 günlük kısa eÄŸitim!

PKK’ya saÄŸlanan Avrupalı militan desteÄŸi geçtiÄŸimiz günlerde Yeni Åžafak gazetesinde duyurulmuÅŸ ve desteÄŸin artarak devam ettiÄŸi bilgisi verilmiÅŸti. Batılı uzmanlar tarafından 20 günlük kısa eÄŸitim döneminden geçirilerek cepheye gönderilen ithal teröristler 6 ila 8 ay arasında bölgede kalıyorlar. Terör örgütü tarafından “International” taburu olarak isimlendirilen lejyoner birliÄŸi 3 bin 500 ila 5 bin arasında deÄŸiÅŸirken, terörist gurubun çoÄŸunluÄŸunu Alman, Fransız ve Ä°ngiliz kökenliler oluÅŸturmakta. Sıralamada Amerika ve Kanadalı teröristler da önemli yere tutmakta. Suriye’de kalan ithal teröristler ile YPG’li militanlar arasında evlilik oranı giderek artmakta. Örgüt içi kadınlarla gerçekleÅŸen evliliÄŸin oranı yüzde 30’ ulaÅŸtı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.