Sosyal Medya

Güncel

MHP lideri Bahçeli'den 'Birlik' mesajı

MHP lideri Bahçeli Twitter'dan 'Birlik' mesajı yayınladı. Bahçeli mesajında, 'Siyasi dedikoduyla kriz umanların hevesleri de kursaklarında kalacaktır' dedi.



HP lideri Bahçeli sosyal medya hesabından önemli mesajlar verdi.

Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şöyle; 

Umut ve huzur; insanlığın aradığı,hasretle beklediÄŸi tılsımlı iki kelime! Teessüfle belirtmek durumundayım ki, umut uzakta,huzur kızaktadır. Türkiye’ye bakıyorum, içim acıyor. GeleceÄŸi düşünüyorum, keyfim kaçıyor. Ama umutsuzluÄŸun yenileceÄŸi, huzursuzluÄŸun geçileceÄŸi inancındayım. Cenap Åžehabettin diyor ki, umutsuz yürek petrolsüz lambaya benzer, hiçbir ÅŸeyle aydınlatılamaz. Diyorum ki aydınlatacağız, ayaÄŸa kalkacağız. Ä°nsan hastalanır, tedavi edilirse düzelir.

Toplum ve devlet hastalanır tedavisi yapılmazsa denge bozulur, hüsran bulutları çöreklenir. Dikkat ediyor musunuz; kavga sıradanlaştı, kutuplaşma sertleşti, birbirimizden kopuyoruz, birbirimizi boğazlıyoruz. Ne kadar da yanlış! Üzerimize çığ gibi düşen doğal afetler bir yönüyle manevi ikaz sayılmayacak mıdır? Dünyadan silinip giden toplumları asla unutmayın.

KAOSA DÜŞMEMİZİ BEKLEYEN ELLER SEL OLUP GİDECEK

TrafiÄŸe bakın dehÅŸeti görürsünüz, iÅŸyerlerini inceleyin sorunları fark edersiniz; diziler öfke saçıyor, herkes adeta felakete hizmet ediyor. Hâlbuki kardeşçe yaÅŸamak dururken, kan davası imal etmek ne kadar da cahilliktir. Barış varken, savaÅŸ cinayet deÄŸil midir? Türkiye’nin toparlanmaya, normalleÅŸmeye, dengeli bir kalkışa ihtiyacı vardır. Bu acildir, ertelenmesinin mahzur ve maliyeti çok yüksektir. Birbirimize el uzatırsak, kaosa düşmemizi bekleyen eller sel olup gidecektir. Dayanışmamızı canlı tutarsak, aramıza nifak giremeyecektir. AnlaÅŸmak,konuÅŸmak,kucaklaÅŸmak,milli ve yerli duruÅŸ sergilemek herkes için mecburiyettir. Çünkü tehdit bıçak gibi keskin,ayaz gibi sessizdir. Vatanı kaybedemeyiz, milleti heder edemeyiz, ülkeyi kanlı ve kederli bir yıkıma asla sokamayız. Bir olmalıyız, birlik içinde kalmalıyız.

ÇABAMIZ GEMİMİZİN BATMAMASI

Dilimiz nezakete,davranışımız güzellik ve iyiliÄŸe davamız ise büyük Türk milletinin saadet ve selametine hizmet etmelidir. Gerisi ise boÅŸtur. Namık Kemal;yüksel ki bunun fevki vardır;insanlığın ayrı bir zevki vardır,der.Bu zevkten,milli olmanın doyumsuz lezzetinden taviz veremeyiz. Batmış bir gemiyi düşünün,yüzebilir mi? Çabamız gemimizin batmaması, gayretimiz gemlenemeyen nefsani arzu ve hırsların söndürülmesi içindir. Ãœlkemizin bu hayati ve kritik gündemi sürerken TBMM’de İçtüzük deÄŸiÅŸikliÄŸi gerçekleÅŸti. Memnuniyetle hayırlı olsun diyorum. Ä°nanıyorum ki, TBMM, artık daha etkin, daha verimli, daha sükûnet ve saÄŸduyulu bir ortamda çalışmalarını sürdürecektir.

UYUM YASALARI

1 Ekim’den sonra sırasıyla gelecek uyum yasaları hususunda sorumlu, uzlaÅŸmacı ve duyarlı tavrımızı muhafaza edip gereÄŸini yapacağız. TBMM’nin tatile girmesi dolayısıyla tüm milletvekili arkadaÅŸlarımızın seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalarda üstün baÅŸarılar diliyorum.

Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum ki, TBMM bir eylem alanı, şov mekânı, tiyatro sahnesi değildir, olmamış ve olmayacaktır. Yürüyünce adalet bulacaklarını sananların, sabahlara kadar oturmakla söz hakkına sahip çıkacaklarını iddia etmesi gaflettir, kara mizahtır. Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı.Bundan sonra farklı bir eylem tarzını tedavüle çıkarırlarsa artık kimse şaşırmaz, şaşkınlık yaşamaz.

YUSUF HAS HACÄ°B’Ä°N ÅžU SÖZÃœ HERKESE DERS OLSUN

Y. Has Hacib’in ÅŸu sözü herkese ders olsun: “Akıl gerek seçmeye kiÅŸiyi; bilgi gerek yapmaya iÅŸini.” Yoksa akıl, bilgi; gir aÄŸla, çık aÄŸla. KuÅŸ kanadıyla, yiÄŸit namıyla, insan ÅŸanıyla, irade kalıcılığıyla, millet ruh ve duruÅŸuyla, siyasetçi de milli ahlakıyla anlamlı ve özeldir. Ucuz insan dedikodu yapar, büyük adam ülkülerinin sancağını tutar. Siyasi dedikoduyla kriz umanların hevesleri de kursaklarında kalacaktır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.