Sosyal Medya

Güncel

Ä°stanbul'da alarm!

İstanbul'da meteorolojinin uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağmur doluyla birlikte etkisini göstermeye başladı.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Silivri ve Beylikdüzü tarafında başlayan şiddetli yağmurla birlikte dolunun da etkili olduğu görüldü. Şiddetli yağmur ve dolu bölgede etkisini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sellere sebep olan sağanak yağış kadar olmasa da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışlarla beraber bunaltıcı hava biraz daha rahatlayacak ve 4 ila 6 derece düşüşler görülecek.

AKOM UYARDI

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan gelen açıklama ÅŸu ÅŸekilde; “Ä°stanbul’da ÅŸu saatlerde etkili olan sisin ve pusun ilerleyen saatlerde yerinin güneÅŸli havaya, akÅŸama doÄŸru ise çok bulutlu ve aralıklı gök gürültülü saÄŸanak yaÄŸmura bırakması bekleniyor. Yağışlı hava ve kuzeyli rüzgârlar nedeni ile sıcakların da hissedilir derecelerde azalarak mevsim normalleri civarına gerilemesi bekleniyor.”

Yağmur saat kaçta başlayacak?

Öncelikle Edirne ve Kırklareli’nde öğle saatlerinde görülen saÄŸanak yaÄŸmurun akÅŸam saatlerinde saat 20.00-21.00 civarında Ä°stanbul’a ulaÅŸması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.