Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'ın Körfez turu başladı: Kral Selman'la görüştü

Katar krizine ilişkin olarak Körfez ülkelerine ziyaret gerçekleştirmeye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk durağı Suudi Arabistan oldu. Erdoğan, Kral Selman'la bir araya geldi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri ziyaretleri kapsamında Cidde Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanında karşılandı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ı körfez ülkeleri ziyaretleri kapsamında gittiÄŸi Cidde Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı Kraliyet Terminalinde Mekke Emiri Prens Halid el-Faysal karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan temasları kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a eÅŸi Emine ErdoÄŸan, DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MÄ°T MüsteÅŸarı Hakan Fidan’da eÅŸlik etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın 23-24 Temmuz'da Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’a yapacağı ziyaret, bölgede yaÅŸanan krizin çözümünde önemli bir eÅŸik olarak deÄŸerlendiriliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.