Sosyal Medya

Coğrafyamız

Hamas'tan çağrı: Lübnan veya Mısır'da...

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Filistinli ulusal ve İslami grupları, terör devleti İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamalarına karşı strateji belirlemek için Mısır veya Lübnan'da toplanmaya çağırdı.



Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, Filistinli ulusal ve İslami grupları, terör devleti İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamalarına karşı strateji belirlemek için Mısır veya Lübnan'da toplanmaya çağırdı.

Heniyye, Gazze kentindeki Ömer Camii'nde okuduÄŸu hutbede, söz konusu toplantının "Mescid-i Aksa'yı iÅŸgal etmeyi amaçlayan siyonist planlara karşı siyaset ve strateji belirlemeyi” hedeflediÄŸini söyledi.

Terörist İsrail'in Mescid-i Aksa'daki planlarını uygulamasına Hamas'ın izin vermeyeceğini vurgulayan Heniyye, "İsrail'in Mescid-i Aksa'daki tüm uygulamalarını, siyonist plan ve politikalarını reddediyoruz. Halk tüm bu planların başarısız olacağını söylemek için sokaklara dökülmüştür. Planlarınızı uygulamaya koyamayacaksınız." dedi.

SÄ°YONÄ°STLERÄ° TANIMAYACAÄžIZ

İşgalci İsrail'le "tarihi uzlaşı" projelerini de kabul etmediklerini kaydeden Heniyye, "Yeniden vurguluyoruz. Ne siyonist düşmanla tarihi uzlaşıya evet deriz, ne de onu tanımaya." diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.