Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı, CHP'li vekili arayarak teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün TBMM'de Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak, konuşmasından dolayı teşekkür ettiği belirtildi.



CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, dün TBMM’de, Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili bir konuÅŸma yaptığını, konuÅŸmasında Türkiye’nin terörden çektiÄŸi sıkıntıları ve güvenlik güçlerinin içinde bulunduÄŸu sıkıntıları anlattığını belirtti. Erol, bu konuÅŸmasının ardından CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın kendisini telefonla arayıp teÅŸekkür ettiÄŸini söyledi.

Erol, "KonuÅŸmamdan sonra Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan beni cep telefonumdan arayarak teÅŸekkür etti . Sayın CumhurbaÅŸkanımız bana, ’Ãœlkemizin birlik ve beraberliÄŸi için önemli bir konuÅŸmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teÅŸekkür ediyorum. Ãœlkemizin birlik ve beraberliÄŸi için çok önemli bir konuÅŸmaydı, önemli ve yerinde bir konuÅŸmaydı’ dedi.

CumhurbaÅŸkanı ile görüştükten sonra Genel BaÅŸkanımız Kemal KılıçdaroÄŸlu’nu telefon ile arayarak bilgi verdim. Sayın Genel BaÅŸkanımız da konuÅŸmanın çok yerinde ve doÄŸru bir konuÅŸma olduÄŸunu belirterek beni kutladı.

CHP’li Erol, konuÅŸmasında polislerin özlük haklarının iyileÅŸtirilmesi konusunda da var olan sıkıntıları anlattığını hatırlattı.

Bu arada, CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre bugün yapılan CHP MYK toplantısında da CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın, Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u aramasının da gündeme geldiÄŸi, CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu’nun MYK üyelerine, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u arayarak konuÅŸmasından dolayı teÅŸekkür ettiÄŸini aktardığı öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.