Sosyal Medya

Güncel

Abdüllatif Şener 'hack'lendi

Ayyıldız Tim adlı hacker grubu 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili skandal bir mesaj yayınlayan Abdüllatif Şener'in Twiter hesabını ele geçirdi.



Ayyıldız Tim adlı hacker grubu FETÖ’cü teröristlerin gerçekleÅŸtirdiÄŸi hain darbe giriÅŸiminin yıldönümünde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden skandal bir mesaj yayınlayan 15 Temmuz’u kutlamadığını ifade eden Abdüllatif Åžener’in hesabını ele geçirdi. Ayyıldız Tim haberi hacklenen hesaptan attığı “Bu hesaba 15 Temmuz ÅŸehitlerimiz gazilerimiz ve demokrasiye inanan Türk milleti adına el konulmuÅŸtur.’ mesajıyla duyurdu. 

HACK SONRASI SÃœRPRÄ°Z TWEETLER

Abdüllatif Åžener’in sosyal medya hesabının ele geçirilmesi sonrası hesaptan çeÅŸitli paylaşımlar yapıldı. Yayınlanan mesajlarda ''Sn.CumhurbaÅŸkanımız bana ve ekibime vermiÅŸ olduÄŸu desteÄŸi bu zamana kadar hep yanlış kiÅŸilere inanarak kötüye kullandım. Bundan sonra kendileri de eÄŸer kabul ederlerse siyasi hayatıma yine Ak Partide devam etmek istiyorum. Dun gece 15 Temmuz kutlamalarındaki birlik beraberliÄŸi görünce atmış olduÄŸum saçma tweet içinde tüm halkımızdan özür diliyorum. Allah beni affetsin. Ä°ran ın Katil Esad ın oyuncağı oldum. Vaadettikleri paraları da vermediler.'' Ä°fadeleri kullanıldı. 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.