Sosyal Medya

Güncel

Hasip Kaplan: 'Biji Maltepe ruhu'

HDP'li Hasip Kaplan Maltepe'de toplanan kalabalığı görünce gaza geldi, "Yenikapı öldü" diyebildi.



CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun, tutuklanan CHP'li vekil Enis BerberoÄŸlu için baÅŸlattığı ve Ankara'dan Ä°stanbul'a kadar devam eden yürüyüşü dünkü Maltepe mitingiyle birlikte son bulmuÅŸtu.

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü sırasında da defalarca sözü edilen ve yürüyüşün amacıının yalnızca Enis Berberoğlu üzerindeki özgürlük talepleriyle sınırlı kalmaması gerektiği, HDP lideri Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ı da kapsaması gerektiği önerileri sürekli dile getirildi.

Hasip Kaplan'a göre Yenikapı ruhu öldü

HDP'LİLER KILIÇDAROĞLU'YLA YÜRÜMÜŞTÜ

HDP'liler de yürüyüşün 3. haftasında CHP liderine destek olma kararı aldı ve Ahmet Türk ile Celal DoÄŸan gibi HDP'nin önde gelen isimleri de sembolik olarak KılıçdaroÄŸlu'nun yürüyüşüne eÅŸlik etti.

HASÄ°P KAPLAN: BÄ°JÄ° MALTEPE RUHU

Yine bir baÅŸka HDP'li Hasip Kaplan, dünkü Maltepe mitinginin ardından bir tweet attı. Asker kılığına girmiÅŸ FETÖ'cü teröristlerin katliamlarına maruz kalarak, 250 ÅŸehidi topraÄŸa vererek oluÅŸturulan Yenikapı ruhunun öldüğünü iddia eden Kaplan, PKK'lıların attığı sloganla Maltepe mitingini birleÅŸtirerek "Biji Maltepe ruhu" sloganları attı.

Hasip Kaplan'a göre Yenikapı ruhu öldü

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.