Sosyal Medya

Güncel

Caniler itiraf etti! Onu da öldürecektik

Suriyeli hamile bir kadın ile 10 aylık oğlu acımasızca katleden iki kişi suçlarını itiraf etti. Zanlılar, "Yakalanmasaydık Halid Al-Rahmun'u da öldürmeyi planlıyorduk" dedi.



SavaÅŸtan kaçan 3 milyon Suriyeli’ye kapılarını açan Türkiye, Sakarya’dan gelen vahÅŸet haberiyle sarsıldı. Suriyeli hamile bir kadın ile 10 aylık oÄŸlu acımasızca katledildi. Sığınmacı ailenin komÅŸusu olduÄŸu ortaya çıkan iki katil, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İç savaÅŸtan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilere yönelik baÅŸlatılan kara propaganda gündemdeyken Sakarya’dan vahÅŸi bir cinayet haberi geldi. Kaynarca’da önceki gün Suriye uyruklu ve hamile olan Emani Al-Rahmun ile oÄŸlu Halaf Al Rahmun’un cesetleri ormanlık alanda  bulundu.

Feci olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler B.K. ve C.B emniyet sorgusunda suçlarını itiraf etti. Şüpheliler dün adliyeye sevk edildi. Bu sırada Kaynarca Adliyesi’nin önünde yaklaşık 300 kiÅŸilik bir grup toplandı. Öfkeli kalabalık ‘Ä°dam’ sloganları atarken, polis ve jandarma ekipleri çevrede geniÅŸ güvenlik önlemleri aldı. Şüphelileri, linç etmek isteyen kalabalığa polis müdahale etti.

BABAYI DA ÖLDÜRECEKTİK!

Gözaltına alınan iki zanlı suçlarını itiraf ederek, "Yakalanmasaydık Halid Al-Rahmun'u da öldürmeyi planlıyorduk" dedi.

İki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SIÄžINAN CANLAR, Ä°MTÄ°HANIMIZ

Suriyelilere yönelik baÅŸlatılan kara propagandaya bir tepki de Diyanet’ten geldi. Dün Türkiye’nin dört bir yanında okutulan Cuma hutbesinde mültecilere dikkat çekildi. KardeÅŸlik ve misafirperverliÄŸine yönelik bir algı operasyonunun yapıldığının vurgulandığı hutbede ÅŸunlar kaydedildi: “Misafir kardeÅŸlerimizi külfet deÄŸil, rahmet vesilesi olarak görelim. ‘Allah hiç kimseye, hiçbir millete böyle ağır bir imtihan yaÅŸatmasın’ diye dua edelim.  Merhametimize sığınan her bir can bir imtihanıdır.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.