Sosyal Medya

Güncel

O canavarlar adliyeye sevk edildi!

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi’nde Suriye uyruklu 9 aylık hamile kadın, 10 aylık çocuğuyla kaçırıldı. Ormanlık alana götürülen genç kadın tecavüze uğradıktan sonra oğlu ile birlikte başları taşla ezilerek öldürüldü. Soruşturma sonrasında yakalanan B.K. ile C.K. suçlarını itiraf ederken, zanlıların birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını gece saatlerinde levye ile açarak karısını ve çocuğunu kaçırdıkları belirlendi.



O CANAVARLAR ADLÄ°YEYE SEVK EDÄ°LDÄ°

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeÄŸiyle birlikte kadını vahÅŸice öldüren iki ÅŸahıs emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde meydana geldi. Ä°ddialara göre Kaynarca ilçesinde özel bir tavuk ÅŸirketinde çalışan B.K. ve C.K. isimli iki ÅŸahıs iÅŸyerinde çalıştıkları Suriye uyruklu bir kiÅŸi ile tartışma yaÅŸamıştı. Ä°ki zanlı Suriyeli işçinin eÅŸini Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerine gelerek zorla kaçırmıştı. Åžahıslar, Suriye uyruklu kadına tecavüz ettikten sonra başına taÅŸ ile vurarak, yanındaki 10 aylık bebeÄŸini ise boÄŸarak canice öldürmüştü. Jandarma ekiplerinin geniÅŸ çaplı araÅŸtırması sonrasında yakalanan iki ÅŸahsın suçlarını itiraf etmesi üzerine, hamile Suriyeli kadın ve 10 aylık çocuÄŸunun cesedi Topçu Mahallesi DaÄŸyeniköyü civarında bulunan ormanlık alanda jandarma ekiplerince bulunmuÅŸtu. Yakalanan zanlılar, Sakarya AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından saÄŸlık kontrolü için Yenikent Devlet Hastanesine daha sonra Kaynarca Adliyesine sevk edildiler.

KURBANLARIN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Görülmemiş vahşetin kurbanlarının fotoğrafları da ortaya çıktı. Fotoğrafları Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın Twitter adresinden paylaştı.

sdfgdfgdsfsd

dfhgfsds

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.