Sosyal Medya

Güncel

AkÅŸener partisini ne zaman kuracak?

Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, yeni partinin Eylül, Ekim gibi şekilleneceğini belirterek, “Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, genel başkanlığında Türkiye’de yeni bir parti kurulacaktır. Ne sağcı ne solcu merkezde bir parti olacak” dedi.



MHP'den ihraç edilen Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Meral Akşener'in başkanlığında kurulacak yeni partide hiç bir ideolojik kaygılarının olmadığını açıkladı.

“EYLÃœL, EKÄ°M GÄ°BÄ° ETE KEMÄ°ÄžE BÃœRÃœNÃœR”

MHP'den ihraç edilen Bağımsız Balıkesir Milletvekili Ä°smail Ok, Meral AkÅŸener'in baÅŸkanlığında kurulacak siyasi partide yer alacağını söyledi.  “Yeni parti ne zaman kurulacak?” sorusuna da Ok, “Sonbaharda inÅŸallah… Eylül, Ekim gibi artık ÅŸekillenmiÅŸ, ete kemiÄŸe bürünmüş, milletin huzuruna belli bir artık bir ÅŸeyler gözükmüş halde geleceÄŸiz. Bu parti Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucu deÄŸerlerini kucaklayan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin olmazsa olmaz niteliklerini ve bizi biz yapan deÄŸerleri kucaklayan ne saÄŸcı ne solcu merkezde bir parti olacak. Bütün sosyal kesimleri kucaklayacak. Ä°deolojimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel deÄŸerleri, kurucu deÄŸerleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletini var eden o kurucu deÄŸerlerle tekrar kucaklaÅŸmak” yanıtını verdi.

“ESAS OLAN HALKIN VERECEĞİ Ä°SÄ°M”

Partinin ismine iliÅŸkin de Ok, “Halkımız kendiliÄŸinden isimler öneriyor. Burada esas önemli olan biz siyasilerin deÄŸil, halkın vereceÄŸi isimdir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.