Sosyal Medya

Güncel

Doğu Perinçek: "Adalet" yürüyüşü CHP'nin bonzaisidir

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Adalet yürüyüşü”nün “CHP’nin bonzaisi” olduğunu ileri sürerek, CHP’nin tabanını HDP ile ittifaka hazırladığını iddia etti.



Vatan Partisi lideri ve Aydınlık Gazetesi BaÅŸyazarı DoÄŸu Perinçek, bugünkü yazısında CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun gerçekleÅŸtirdiÄŸi Adalet yürüyüşünü eleÅŸtirerek, dikkat çekici iddialar ortaya attı. CHP yürüyüşünü “CHP bonzaisi” olarak tanımlayan Perinçek, “CHP'nin bonzaisi KılıçdaroÄŸlu, CHP örgütünü HDP/PKK ile ittifaka hazırlıyor” baÅŸlığını attığı yazısında, Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun parti tabanını HDP ile ittifaka hazırladığını kaydetti.

“UTANILACAK RESÄ°M”

“Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK'ya kavuÅŸtu. KucaklaÅŸtılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK'nın kucaklaÅŸmasını gösteren tek bir fotoÄŸraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken, utanılacak bir resimdir” diyen Perinçek, PKK ile HDP'nin tek bir örgüt olduÄŸunu söyleyerek, ÅŸu ifadeleri kullandı:

CHP'nin HDP/PKK ile kola kola yürüyüşü, FETÖ yanında HDP/PKK'yı kurtarmak içindir. “Adalet bitmiÅŸtir”, “Herkese Adalet”, “Bu yürüyüş Selahattin DemirtaÅŸ'ın çığlığıdır”, “105 bin kamu görevlisi görevlerine dönsün” gibi sloganlar, Yürüyüş'ün amacını ortaya koyuyor.

“Bu Yürüyüş, PKK'nın tarihinde bir dönüm noktasıdır. PKK, ilk kez Türkiye'nin ana muhalefet partisi ile kol kola girmiÅŸ, Ankara-Ä°stanbul yolunda yürümektedir. GüneydoÄŸu'da hendeklere gömülen, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde ağır kayıplara uÄŸrayan, Türkiye'de hapisanelere atılan, kandırılan elemanları teslim olan, daÄŸa götürdüğü adam sayısı hızla düşen, Rusya-Ä°ran-Suriye-Irak gibi ülkelerle karşı karşıya gelen PKK, ÅŸimdi CHP'nin kollarında ayakları üzerinde durma çabasındadır, hatta yürümektedir.

İSTİKAMET CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Yürüyüş'ün hedefi, HDP/PKK ve FETÖ'yü kurtarma amacının ötesindedir. Bu Yürüyüş, CHP'nin HDP/PKK ve FETÖ ile hükümet kurma sevdasıyla yapılıyor. Koalisyonun ortakları arasında Abdullah Gül ve Davutoğlu'nun AKP'si de bulunuyor. AKP içindeki FETÖ, bu yürüyüşü şu anda ancak içinden alkışlıyor. Ama fırsat doğunca, meydana fırlayacaklardır.

CHP'nin “MaÄŸdurlara dayanarak iktidara gelme” diye ilan ettiÄŸi plan uygulanmaktadır. Planı CHP ilan etti ama Planın kendisi CHP yönetimine ait deÄŸildir, Washington-Tel Aviv patentlidir.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.