Sosyal Medya

Güncel

Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli bakıma alınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Dolmabahçe - Piyalepaşa Tüneli'nin bakım ve onarıma alınacağını duyurdu.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi (Ä°BB), Dolmabahçe - PiyalepaÅŸa Tüneli'nin bakım ve onarıma alınacağını duyurdu. 

Ä°BB'den yapılan yazılı açıklamada, terör saldırısında zarar gören tünelin kiriÅŸlerinin Ä°BB ekipleri tarafından deÄŸiÅŸtirileceÄŸi belirtildi. 5 gün sürecek bakım ve onarım nedeniyle trafiÄŸin Gazhane Caddesi çıkışında tek ÅŸerit olarak yönlendirileceÄŸi belirtilen açıklamada ÅŸunlar kaydedildi:

"Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli, Dolmabahçe çıkışı Gazhane Caddesi, Gümüşsuyu ve İnönü Caddelerinin kesişiminde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Terör saldırısında hasar gören kirişler İBB ekipleri tarafından değiştirilecektir. Çalışmalar süresince Gazhane Caddesi çıkışı tek şerit olarak hizmet verecek. Çalışmaların 5 günde tamamlanması planlanmaktadır."

Bakım ve onarım çalışmalarının bu gece 24.00'te başlayacağı belirtilerek, "Çalışmaların başlayacağı 03. 07. 2017 günü 24.00 - 06.00 saatleri arasında tünel çıkışı trafik Taksim'e yönlendirilerek onarım yapılacak. Alt geçit, 2 gece, 24.00 ile 06.00 arası trafiği kapalı kalacaktır." denildi.

BeÅŸiktaÅŸ Vodafone Arena yakınında 12 Aralık 2016'da gerçekleÅŸtirilen terör saldırısında Dolmabahçe-PiyalepaÅŸa Tüneli'nde kısmi de olsa zarar meydana gelmiÅŸti.

aa

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.