Sosyal Medya

Güncel

Terör örgütü PKK füzelerin üzerindeki numaraları silmiş

Hakkari İkiyakalar bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon kapsamında ele geçirilen uçaksavar füzesi üzerine yapılmış olan 'ayar' dikkati çekti.



TSK'nın Hakkari kırsalı ile İkiyakalar bölgesinde Dağ ve Komando Tugayı'nın terör örgütü PKK'ya karşı operasyonları kararlılıkla sürdürülüyor.

PKK'lı teröristlerin mühimmatları da büyük ölçüde ele geçirilmiş durumda. Yapılan incelemelerde ise dikkati çeken bir tablo göze çarptı.

17-07/02/resized_6b338-1b34ed77a109766_02.jpg

Dün İkiyakalar'da operasyon sonucu ele geçirilen uçaksavar füzesinde seri no kısmının silindiği ortaya çıktı. Ayrıca füzenin 'atışa hazır" pozisyonda bulunduğu da öğrenildi.

Hakkari’de güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalarda PKK’ya ait sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
 

'HER ÅžEYÄ° ANLATIYOR'

Güvelik Uzmanı Abdullah Ağar, dün Hakkari'de yaşanan olayı Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Ağar, "Dün İkiyakalar'da ele geçirilen 'atışa hazır' güd uçaksavar füzesinin de seri no'sunun silinmiş ve üz boyanmış olması her şeyi anlatıyor" dedi.

Dün (1Tem) İkiyakalar'da ele geçirilen "atışa hazır" güd uçsvr füzesinin de seri no'sunun silinmiş ve üz boyanmış olması her şeyi anlatıyor.

NUMARALARI ABD VERMÄ°ÅžTÄ°

Rakka Operasyonu’nu ortak yürüttüğü terör örgütü PKK’nın Suriye’deki kolu PYD/YPG’ye çok sayıda silah temin eden ABD, Türkiye’nin duyduÄŸu rahatsızlığı ve endiÅŸeleri gidermek için silahların seri numaralarını paylaÅŸmaya baÅŸlamıştı. Bu sürecin ardından PKK'lı teröristlerin elinde bulunan mühimmatların seri no'larının silinmiÅŸ olması dikkati çekiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.