Sosyal Medya

Güncel

Twitter'daki 'bascalan' hesabının nereden yönetildiği ortaya çıktı!

Abdulkadir Selvi'nin köşesinden aktardığına göre 'Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen kes-yapıştır oluşturulmuş ses kayıtlarının yayınlandığı' Twitter hesabı 'bascalan'ın nereden yönetildiği belli oldu.



Hürriyet Yazarı Selvi, bugünkü köşesinde CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı hedef alması ve "ses kayıtları" paylaÅŸması ile tanınan Twitter hesabı "bascalan"ın nereden yönetildiÄŸini yazdı.

Selvi, yalnızca bir şehir ismi vermedi. Sokak, bina, hatta IP numarası...

İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü:

"BAŞÇALAN HESABI"NIN ADRESÄ°: DEVLETÄ°N İÇİ

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan aleyhinde yayın yapan ‘bascalan' hesabı nerede oluÅŸturulmuÅŸ? Adres, devletin içi. Hem de devletin en mahrem kurumlarından birinde, o zaman Türkiye Cumhuriyeti baÅŸbakanı olan ErdoÄŸan hakkında hesap oluÅŸturulmuÅŸ. Sadece oluÅŸturulmamış, aktif olarak kullanılmış.

MİT DEĞİL

Aklınıza hemen MÄ°T gelmesin. IP adresini de vereceÄŸim. Daha doÄŸrusu hesabın adresini veren ben deÄŸilim. Turkcell Superonline tarafından 17.04.2014 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve Ä°letiÅŸim Kurumu'na gönderilen, ‘IP Adresi Kullanıcı Tespiti Hakkındaki' yazıda, ‘bascalan' hesabının açıldığı ve aktif olarak yönetildiÄŸi adresi olarak, ‘Emniyet Genel Müdürlüğü' gösteriliyor.

FETÖ devlete nasıl sızmış görüyor musunuz? Devlete istihbarat saÄŸlamakla görevli birimde, ülkenin baÅŸbakanı aleyhinde hesap oluÅŸturulup yönetilmiÅŸ.
bascalan' hesabıyla vereceğim bilgiler sadece bunlar değil. Tam nokta olarak adresini vereceğim.

IP No: 212.57.8.226
Adres: Emniyet Genel Müdürlüğü Turan Güneş Bulvarı No:118 Çankaya
Kontak: M.B.
Ä°rtibat: 90/366.10.10

PEKÄ° BU ADRES TAM OLARAK NERESÄ°?

Peki bu adres neresi? Türkiye Cumhuriyeti baÅŸbakanı aleyhinde oluÅŸturulan hesabın adresinin çıktığı yer Emniyet Ä°stihbarat birimi.

Darbe yargılamaları sırasında üç maymunu oynamaları sizi yanıltmasın. Sadece darbe giriÅŸiminde bulunmadılar, FETÖ'nün tüm operasyonlarının bir parçasıydılar. Bu iÅŸin miladı 7 Åžubat MÄ°T kriziydi. ErdoÄŸan'ın bileÄŸine kelepçe vurmak için 7 Åžubat'ta, 17-25 Aralık'ta üstü örtülü darbe sürecini baÅŸlattılar, ondan sonuç alamayınca 15 Temmuz'da altın vuruÅŸa geçtiler.

Üzücü olan, Cumhurbaşkanı'nın çabalarına rağmen FETÖ'nün önemli adamlarının yurtdışına kaçması engellenemedi. FETÖ'nün ilk 100 adamından içeride olan var mı?

O hesaplar ÅŸu ÅŸekildeydi:

2017-06-28_07h48_47

55ea2708f018fbb8f86e6e80

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.