Sosyal Medya

Güncel

Bu mesajlar sizi bitirir

Eski Danıştay Hakimi İbrahim Arslan’ın çözülen ByLock mesajları, FET֒nün Türkiye’nin uluslararası mahkemelerde “terörist devlet” sayılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yargılanması için yürüttüğü alçak kampanyaları deşifre etti. Arslan, kampanyaları Fethullah Gülen’in desteklediğini belirterek, herkesi imza vermeye çağırıyor.



Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe giriÅŸimi sonrası açığa alınan ve tutuklanan Danıştay Tetkik Hakimi Ä°brahim Arslan’ın örgütün ÅŸifreli haberleÅŸme programı ByLock’tan yaptığı mesajlaÅŸma deÅŸifre oldu. 2015 yılındaki ByLock yazışmalarında “Türkiye’nin terörist devlet sayılabilmesi, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın uluslararası ceza mahkemesinde yargılanması” için kampanyaya destek verilmesi gerektiÄŸi yer aldı.

ÇOK ULUSLU OPERASYON

Yazışmaların Cumhuriyet Gazetesi’nin MÄ°T TIR’ları görüntülerini servis ettiÄŸi tarih olan 29 Mayıs 2015 tarihinden sonra olduÄŸu yapıldığı belirlendi. Yazışmalardan elde edilen veriler, Türkiye’ye karşı yürütülen çok uluslu operasyonu da gözler önüne sermiÅŸ oldu. FETÖ üyelerinin CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ı uluslararası ceza mahkemesinde yargılatabilmek için Beyaz Saray’a binlerce mail atıldığı tespit edildi.

Arslan’ın, MÄ°T TIR’ları’nın durdurulmasından sonra FETÖ üyeleriyle aralarında yaptıkları grup konuÅŸmalarında milli deÄŸerleri ayaklar altına alan ÅŸu skandal ifadeler yer aldı: “Beyaz Saray’ın resmi sitesi Whitehouse.org’da ‘CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan liderliÄŸindeki Türkiye terörü destekleyen devlet ilan edilmeli ve ABD ile ittifakına son verilmeli’ baÅŸlıklı bir imza kampanyası baÅŸlatıldı. Sitede yer alan dilekçede ErdoÄŸan’ın Suriye’de DEAÅž ile savaÅŸan Rus uçağını düşürmesi, terörizmi desteklediÄŸi iddiaları var.”

100 BÄ°NÄ° BULMALI

“Beyaz Saray sitesindeki imza kapmanyasında oy kullanmalıyız. DeÄŸerli abilerim toplamda 1 dakikalık olay. Bu tarz dilekçelere yanıt verebilmesi için 100 bin imza toplanması gerekiyor. Åžu ana kadar 2 bin 900 imza oldu. 1 Ocak 2016’ya kadar 100 bini bulması lazım.”

“Türkiye daha önce Bosna, Çeçenistan, Filistin, Mısır ve Çin’de terörist grupları desteklemiÅŸ, Kıbrıs’a asker çıkartarak Yunan hava sahasını ihlal ederek Ermenistan’ı ablukaya alarak saldırgan tutum izlemiÅŸ. Ermeniler, Rumlar ve Süryaniler’e soykırım yapmıştır. Bu nedenlerden Türkiye terörü destekleyen devlet sayılmalı ABD ile Türkiye arasında, NATO içindeki ittifak iliÅŸkisine son verilmelidir.”

TIR'LARDA AYNI OYUN

FETÖ, MİT TIR'larına ait görüntüleri de Türkiye'yi uluslararası camiada zor durumda bırakmak için Cumhuriyet'e servis etmişti.

Gülen istemiş

Danıştay Tetkik eski Hakimi Ä°brahim Arslan’ın katıldığı gruptaki baÅŸka mailde ise, Türkiye’yi zor durumda bırakmak için Change.org’taki bir kampanyaya destek verilmesi isteniyor. Mailde, “Hocaefendinin desteklenmesini istediÄŸi konu” diyerek talimatın teröristbaşı Fetullah Gülen’den geldiÄŸi belirtiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.