Sosyal Medya

Güncel

Beyaz Saray'dan Comey'ye "yalancı" yanıtı

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Sanders, "Trump'ın FBI hakkında yalan söylediğini" iddia eden FBI eski Direktörü Comey'nin sözlerine tepki gösterdi



Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Sarah Sanders, Federal  SoruÅŸturma Bürosu (FBI) eski Direktörü James Comey'nin, ABD BaÅŸkanı Donald  Trump'ı kastederek "FBI hakkında yalan söyledi" sözlerine tepki gösterdi.  Sanders, "Çok net olarak söyleyebilirim ki BaÅŸkan yalancı deÄŸil." dedi. 

Sanders, Comey'nin ABD Kongresi Senato Ä°stihbarat Komitesindeki  deÄŸerlendirmelerinin ardından gazetecilere Beyaz Saray'da açıklamalarda bulundu.

Comey'in açıklamasına tepki gösteren Sanders, "Åžunu çok net olarak  söyleyebilirim ki BaÅŸkan yalancı deÄŸil ve dürüst olmak gerekirse bu sorunun  yöneltilmesi aÅŸağılayıcı." ifadesini kullandı.

Comey'nin Kongredeki konuÅŸmasının Beyaz Saray'da nasıl takip edildiÄŸi  yönündeki bir soru üzerine ise Sanders, "Normalde olduÄŸu gibi çalışmalarımıza  devam ediyoruz." cevabını verdi.

ABD Kongresindeki ifadesinde Comey, Trump yönetiminin "görevine son  verildikten sonra kendisini karaladığını" ve "FBI hakkında yalan söylediÄŸini" öne  sürmüştü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.