Sosyal Medya

Güncel

Enes Kanter'in babası serbest

Tekirdağ'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen NBA'da oynayan basketbolcu Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.



Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında Namık Kemal Üniversitesi'nde çalışan aralarında hastane müdürü, yönetici ve akademisyenlerin de bulunduğu 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Karar üzerine, TekirdaÄŸ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlarda, aralarında NBA'da oynayan basketbolcu Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter'in de bulunduÄŸu 36 şüpheli 4 gün önce gözaltına alındı.
Emniyetteki soruÅŸturması tamamlanan Prof. Dr. Mehmet Kanter, bu akÅŸam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Kanter, tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildi. Mahkeme, Prof. Dr. Mehmet Kanter'i, adli kontrol kararıyla serbest bıraktı.

ADLİYE ÇIKIŞINDA GAZETECİLERE AÇIKLAMA YAPTI

Adliye çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kanter, "Allaha şükürler olsun, devletimiz var olsun. Allah suçsuz herkesin yardımcısı olsunö dedi.  Kanter daha sonra TekirdaÄŸ'a gelen yakınlarıyla birlikte kentten ayrıldı.

TEKÄ°RDAÄž/DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.