Sosyal Medya

Güncel

'Çalışanlarımızın kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz'

Başbakan Yıldırım, kıdem tazminatı tartışmalarına ilişkin, "Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz; buna kıdem tazminatı da dahil." dedi.



AK Parti Grup BaÅŸkan Vekili ve BaÅŸbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında gündemi deÄŸerlendirdi.

Türkiye'nin güvenliğinin önemine işaret eden Yıldırırm, "Ülkemiz için tehdit oluşturan hiçbir duruma müsaade etmeyeceğiz. Rakka'da ya da o bölgede herhangi bir noktada güvenliğimizi tehdit eden bir durumla karşılaşırsak gereken cevabı anında veririz." dedi.

Kıdem tazminatı tartışmaları

Yıldırım, kıdem tazminatı tartışmalarına ilişkin, "Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz; buna kıdem tazminatı da dahil." diye konuştu.

"Zeytinciliğe önem vermek lafla değil"

Türkiye'nin zeytin üretiminde dünya ikincisi olduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:

Başbakan Yıldırım: "AK Parti iktidarı döneminde, zeytin ağacı sayısı 100 milyondan 172 milyona çıktı, Türkiye zeytin üretiminde dünya ikincisi oldu. İşte zeytinciliğe önem vermek lafla değil, icraatlarla ortaya çıkıyor."

"İlişkiler asılsız haberler yüzünden yara almamalı"

Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizi değerlendiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Mübarek ramazan ayına yakışan dostane bir diyalogun geliştirilmesi için Türkiye olarak aktif tutumumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Devletler arası ilişkiler asılsız haberler yüzünden yara almamalıdır."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.