Sosyal Medya

Güncel

İstanbul Saraçhane'de yangın

İstanbul Fatih'te bulunan Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı'nda yangın çıktı. Yangına iftaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle alt geçit trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.



Saat 09.30 sıralarında Haşim İşçan Geçidi'nde bulunan Bisikletçiler Çarşısı'ndaki bir iş yerinin deposunda yangın çıktı. Bisiklet ve bebek arabalarının bulunduğu depodaki yangın büyüyerek 2 dükkana daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen Fatih İtfaiyesi yetersiz kalınca Bayrampaşa, Beyoğlu, Bakırköy ve Şişli itfaiye ekipleri de sevk edildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

 

 
 
 
 
 

 

 YANGIN SÖNDÃœRÃœLDÃœ

Fatih'teki Haşim İşcan Geçidi'nde bir dükkanda çıkan ve yandaki iş yerlerine de sıçrayan yangın söndürüldü. Geçitte, bisiklet satışı yapılan dükkanın deposunda çıktıktan sonra bitişikteki dükkanlara da sirayet eden yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İtfaiyenin çalışmaları sonucu söndürülen yangında, iş yerlerindeki bisikletler ve bebek arabaları kullanılamaz hale geldi.
 
17-06/02/y1.jpg
 
Yangının elektrik kontağından kaynaklandığının değerlendirildiği, incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Bu arada, yangın söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

17-06/02/y1.jpg

17-06/02/yan.jpg

17-06/02/y2.jpg

17-06/02/y3.jpg

17-06/02/y4.jpg

17-06/02/y5.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.