Sosyal Medya

Güncel

15 Temmuz hainlerinin yargılandığı davalar sahipsiz bırakıldı

15 Temmuz hainlerinin yargılandığı davalar sahipsiz bırakıldı. Millete karşı yapılan darbenin davalarına sadece şehitlerin yakınları ve gaziler katılıyor.



Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe giriÅŸimine katılan hainlerin yargılandığı davalarda, sanıkların sergiledikleri piÅŸkin tavırlar ve davalara karşı ilgisizlik, ÅŸehit yakınları baÅŸta olmak üzere bütün maÄŸdurları rahatsız etti. Türkiye’ye ve millete karşı yapılan darbe giriÅŸiminin davaları, 15 Temmuz ÅŸehitlerinin ve gazilerinin davalarına dönüştü. Åžehit yakınları ve gaziler, millete bomba atan, vatandaÅŸları tanklarla ezen hainlere karşı herkesi duruÅŸmalara bekliyor.

BUNLAR NAMUS DAVAMIZ

“Bu davalar Türkiye Cumhuriyeti’nin namus davasıdır” diyen ÅŸehit yakınları, darbe giriÅŸiminin ardından demokrasi nöbetine çıkan herkesi davalar için de nöbete davet ediyor. 15 Temmuz ile ilgili organizasyon, seminer, program yapılıyor ve kitaplar çıkartılıyor ancak duruÅŸmaların yapıldığı salonların önlerinde gerekli hassasiyet gösterilmiyor.

ÅžEHÄ°TLER BUNU HAK ETMEDÄ°

Darbe giriÅŸimi sırasında Genelkurmay Karargahı’nın ele geçirilmesine iliÅŸkin aralarında sözde Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de yer aldığı 221 kiÅŸinin yargılandığı davaya ilk gün ÅŸehit yakınları ve gazilerin yanı sıra çok sayıda vatandaÅŸ ile birkaç milletvekili katıldı. Ä°kinci gününden itibaren ise ÅŸehit yakınları ve gaziler dışında davaya kimse ilgi göstermedi. Davaya olan ilgisizlikten dolayı ÅŸehit yakınları ve gaziler tepki gösteriyor. Åžehit yakınları yanlız bırakıldıklarından dolayı çok üzgün olduklarını ve ÅŸehitlerin bunu hak etmediÄŸini ifade ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.