Sosyal Medya

Güncel

Bakan'dan açlık grevindekilerin tutuklanma gerekçeleri

İçişleri Bakanı Soylu, açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında; "Terör örgütleri üyeliğinden suçları var" dedi.



Süleyman Soylu, Vilayetler Hizmet Birliği Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.

İçiÅŸleri Bakanı burada yaptığı konuÅŸmada son günlerde açlık grevi ile kamuoyu oluÅŸturma çabasında olan ve terör örgütü üyeliÄŸinden gözaltına alınan Nuriye Gülmen ile Semih Özakça hakkında konuÅŸtu.

"FAHRİYE ERDAL GİBİ GÜLERYÜZLÜ FOTOĞRAFLARI BASILIYOR"

"Biz çocuklarımızı terörist olarak eÄŸitsinler diye okula göndermiyoruz." diyen Bakan Soylu sözlerine şöyle devam etti; "Biz çocuklarımızı terörist olarak eÄŸitsinler diye okula göndermiyoruz. Bir zamanlar Fehriye Erdal'a yaptıkları gibi ÅŸirin, güler yüzlü fotoÄŸraflarını basıyorlar. Daha önce 25 kez gözaltına alınmış, bunlar mı akademisyen? Örgüt adına çalışma ve afiÅŸ asma eylemleri var. Kasım ayından bu yana bu kiÅŸilere destek veren milletvekilleri ve basın kuruluÅŸları bu kiÅŸilerin DHKP-C terör örgütü üyesi olduÄŸunu hiç söylediler mi? Semih Özakça… bu kiÅŸinin silahlı terör örgütüne üye olma, kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek derecede kasten yaralama suçlarından yürüyen ceza davaları olduÄŸunu kimse neden yazmıyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.