Sosyal Medya

Güncel

Yıldırım'dan o iddiaya sert tepki: Asla kabul etmiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Yıldırım 'Siyasetçilere dokunulmuyor filancaya dokunuluyor filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı asla kabul etmiyoruz' dedi.



Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasndan satırbaşları

Bir çok düzenleme Meclis'te ve önümüzdeki hafta bunların görüşmeleri yapılacak inşallah Gazi Meclisimiz bu reform niteliğindeki tasarıyı kanunlaştıracak. Bütün bu reformların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada bir noktaya daha işaret etmek istiyorum.

BUNU ASLA KABUL ETMÄ°YORUZ

Son günlerde FETÖ ile ilgili bir takım kafa karışıklığı oluşturulmaya çalışılıyor. FETÖ bir terör örgütüdür ve Türkiye'nin geleceğine ve bu milletin geleceğine kast etmiştir. Bu açık ve nettir. Bu mücadelede kararlılığımız sonuna kadar devam edecektir. Siyasetçilere dokunulmuyor filancaya dokunuluyor filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı asla kabul etmiyoruz.

MERHAMET DUYGUSU DEĞİL ADALET İLKESİ

Adalet mekanizmamız çalışacak bunların hak ettiği cezalar muhakkak verilecek. Merhamet duygusu ile değil adalet ilkesi ile mücadele edeceğiz.

MÃœDAHALE EDERSEK TÃœRKÄ°YE VE DEMOKRASÄ° KAYBEDER

Burada bir çelişki var. Nedir o şu niye tutuldu bu niye serbest bırakıldı. Biz bunlara müdahale ettiğimiz zaman yargıya müdahale ettiniz diye eleştiriliyoruz müdahale etmediğimizde niye mani olmadınız diye yyine eleştiriliyoruz. Hangisi doğru buna karar vermeli. Doğru olan İdare de yasama da kendi işini yapmalı. Erkler birbirinin alanına girerse sorunlar o zaman başlar ve buradan ülkemiz kaybeder demokrasimiz kaybeder.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.