Sosyal Medya

Güncel

"Hiç kimse kendisini öteki hissetmesin"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan adayı Erdoğan, AK Parti 3. Olağan Kongresi'nde konuştu. Yeni dönemle ilgili çarpıcı mesajlar veren Erdoğan, herkesin kendini güvende ve özgür hissedeceği, ötekileştirmenin olmayacağı bir Türkiye'yi inşaa edeceklerini söyledi. Erdoğan, "Bu ülkedeki her birey birinci sınıf vatandaştır. Bir her yatırımı, icraatı tüm vatandaşlarımız için yapıyoruz. Herkesten bizi dinlemesini, anlamaya çalışmasını mümkünse katkı vermesini beklemek hakkımızdır. Biz 80 milyonun hizmetkarıyız." Cumhurbaşkanı AB üyelik süreciyle ilgili de "AB ya bize verdiği sözleri tutar ya da herkes kendi bildiğini yapar. Bizim tercihimiz her şeye rağmen yolumuz AB ile devam etmektir. Burada kararı verecek olan AB



AK Parti 3. OlaÄŸan Kongresi'nde Genel BaÅŸkan adayı olarak adı açıklanan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan partililere seslendi. Åžimdiye kadar genel baÅŸkanlık yapan, parti yönetiminde bulunan, eski vekiller, bakanlar ve diÄŸer partililere teÅŸekkür ederek konuÅŸmasına baÅŸlayan ErdoÄŸan yeni dönemle ilgili çarpıcı mesajlar verdi. ErdoÄŸan, "AK Parti 80 milyon vatandaşımızın tamamının partisidir. Yeter ki biz ona ulaÅŸmasını bilelim gerisi kolay. Hiç kimse kendini ötekileÅŸmiÅŸ hissetmesin. Hiç kimse geleceÄŸinden umutsuz olmasın. Bu ülkedeki her birey birinci sınıf vatandaÅŸtır" dedi. 

 

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın konuÅŸmasından önemli satırbaÅŸları şöyle: 

Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle selamlıyorum. Allah'ın selamı, bereketi hepinizin üzerinde olsun. Ankara'ya hoş geldiniz diyorum.

Seçilme yaşını 18'e düşürürken laf olsun diye yapmadık. Bu seçimde her kademeden gençlerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.

Tüm güvenlik güçlerimize teÅŸekkür ediyorum. 

Türkiye'nin demokrasisi, ekonomisi ve güvenliÄŸi için gayret eden herkese teÅŸekkür ediyorum. 

O günü hatırlarsınız. 998 gün sonra aynı salonda nerede kalmıştık diye yine aynı salondayız. O gün bunun bir Fatiha olduÄŸunu söylemiÅŸtik. 

16 yılda her daim güçlenerek çıktık. En zor zamanımızda milletimizi hep yanımızda bulduk.

Ãœlkemizin tamamına hizmet ettik. Burası ÅŸu partiye oy verdi diye ayrım yapmadık. Milletimizin dudaklarından dökülen dualarla buraya kadar geldik. Büyük kongreler kapsamlı bir muhasebe ve murakabe yapmanın da vesilesidir. 

90'lı yıllar boyunca yaşanan hadiselerin her biri, ülkemizin demokrasisi ve ekonomisi üzerinde yıkıcı tahribatlara yol açmıştı.

28 Şubat'ta siyasetle ahlak arasında büyük uçurum olmuştu. milletimiz huzur istiyordu. Milletimiz özgürlük istiyordu. Çöp dağlarından geçilmeyen İstanbul'u, hatırlayın susuz İstanbul'u.

Milletimiz vesayet güçlerine deÄŸil kendisine hizmet edilmesini bekliyordu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.