Sosyal Medya

Güncel

Devlet Bahçeli: idamı getirelim alttan almayalım

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında partililere seslendiği konuşmasında hainler için artık idamın gelmesi gerektiğini söyledi.



Giderilmesi gereken tahribatlar ileri düzeydedir. Siyasetimizi mutlaka ahlak ilkelerini derinleÅŸtirmek, milli manevi deÄŸerlerle çevrelemek zorundayız. DeÄŸiÅŸim baÅŸkalaÅŸma olmadığı gibi yeni çağın sorunlarına eski yöntemlerle çözüm üretemeyiz. 

Sorunlara milli çözümler üretilmesi ÅŸarttır. Türk milliyetçiliÄŸinin söyleyeceÄŸi sözler vardır. 

MHP sırtında kurban kestirmeyecektir. Davasını bilmeyene ne tanık ne kefil oluruz. Gücümüze güç katıp yolumuza devam edeceÄŸiz. MHP elinde hançerle dolaÅŸan siyasi çürümüşlere teslim olmayacaktır. 

16 Nisan sonrası olmayan ganimeti paylaÅŸmaya kalkanları gördük. Çevremizde tuzak kurmaya çalışıyorlardı. Fitne fesat için uÄŸraşıyorlardı. Dün bizimle uÄŸraÅŸanlar bugün kavgaya tutuÅŸtular. 

MHP'yi hedef alan ana merkezinde ÅŸimdi yangın çıkmıştır. CHP kaosun dibinde, anlaÅŸmazlıkların girdabındadır. CHP'nin yanında hizalanan diÄŸerleri ise vurgun yemiÅŸ haldedir. 

16 Nisan'dan sonra parti kurma giriÅŸimlerine giriÅŸenlerin hali ortadadır. Hava koklayanlar hayal aleminden çıkamayan siyasi mahluklardır.  

Bunlar birbirlerini yerken MHP milli siyasetiyle Türk milletine hizmet edecektir. Ecdadımızın hayır duasını almak için çalışacağız. 

Hiçbir zaman bizim için siyaset kısa süreli menfaat yolu değildir. Duruma göre şekilden şekile girenlerin yeri değildir.

MHP Türk milletinin ta kendisidir. Ä°lkeliyiz, iradeliyiz, ilk günkü gibi azim doluyuz. 

Siyasetimizin öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi millettir. Biz kirli ve ucuz siyasetin batağına saplanmadık. 

Kurulması istenen Kürdistan için adeta son rütuÅŸlar yapılmaktadır. Türk milleti 7 düvel bir araya gelse Kürdistan fitnesine asla asla izin vermeyecektir. 

Kürt kökenli kardeşlerim oyuna gelmeyecektir. Türk milleti birdir ve bütündür. Biz bu kutlu toprakları şehit kanlarıyla vatan yaptık. İmanın karşısında bir şey tutunamaz. İnanç ecdadımızdan kalan mirastır.

Bu millet asla teslim olmayacaktır. Teminat Türk milletidir. MHP bu ruhu yaÅŸatmaya son neferine kadar yaÅŸatmaya yeminlidir. 

AB'nin 15 Temmuz FETÖ darbesine ve terör örgütü PKK'ya bakış açısı ortadadır. AB, Türkiye'ye ÅŸaşı bakışını muhafaza etmektedir. Türkiye Avrupa BirliÄŸi'nin oyuncağı deÄŸildir. Åžamar oÄŸlanı hiç deÄŸildir. 

Ä°dam cezasının getirilmesi, yasanın kabul edilmesi hususunda MHP tüm gücüyle vardır. Vatan hainlerine ceza ise ceza idam ise idam... Biz dün ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Türk milletinin kesinlikle affı olmayacaktır. 

Ä°dam cezası toplumsal bir taleptir. Durmayalım, alttan almayalım, Türkiye'nin kendi göbek bağını nasıl keseceÄŸini gösterelim. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.