Sosyal Medya

Güncel

Patlayan televizyon 2 evi kül etti

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde tüplü televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında 2 ev küle döndü. Patlamada ağır yaralanan yaşlı adam hasta eşini ölümden kurtardı.



Olay, saat 19.30 sıralarında Kuyucak ilçesine 8 kilometre uzaklıkta bulunan 5 Eylül Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa (74) ve Hayriye AteÅŸ (70) çifti evlerinde televizyon izlerken, eski tip tüplü televizyon büyük bir gürültüyle patladı. Patlayan televizyonun neden olduÄŸu yangın bir anda evin tamamını kapladı. Etrafa saçılan cam kırıkları nedeniyle yüzü ve göğsünden ağır yaralanan Mustafa AteÅŸ, bu halde olmasına raÄŸmen ÅŸeker rahatsızlığı nedeniyle güçlükle hareket eden eÅŸini evin dışına taşıyarak ölümden kurtardı.
 
Yığma ahÅŸap evde baÅŸlayan yangın, kullanılan malzeme nedeniyle hızla büyüyerek yan taraftaki tek katlı eve de sıçradı. Yangına Aydın BüyükÅŸehir Belediyesine baÄŸlı olarak Nazilli ve Kuyucak’ta görevli 4 itfaiye ekibinin yanı sıra Nazilli Orman Ä°ÅŸletme Müdürlüğüne ait bir arazözle müdahale edildi. Mahalledeki yolların çok dar olması nedeniyle itfaiye ekiplerinin güçlükle müdahale edebildiÄŸi yangında yaÅŸlı karı kocanın oturduÄŸu ev ile yangının sıçradığı ev tamamen yandı.
Patlama nedeniyle ağır yaralanan Mustafa Ateş ve dumandan etkilenen eşi Hayriye Ateş ile yangına müdahale ederken yaralanan bir kişi ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Karısını ölümden kurtaran yaşlı adamın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenild

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.