Sosyal Medya

Güncel

Al Jazeera Türk kapanıyor

Al Jazeera Media Network’ün, Al Jazeera Türk'ün bugün itibarıyla yayınına son vermesiyle ilgili açıklaması yayınladı



Al Jazeera Türk Dijital’deki ekibimiz, geçtiÄŸimiz birkaç yıl boyunca gerek Türkiye’den gerekse dünyadan son dakika haberlerini, özel dosyaları ve önemli geliÅŸmeleri sizlerle ulaÅŸtırmak için çalıştı. Kaliteli, bağımsız ve itibarlı gazeteciliÄŸe olan desteÄŸinizden ötürü sizlere teÅŸekkür ederiz.

Ãœzülerek belirtmek isteriz ki, Al Jazeera Media Network’ün yürütmüş olduÄŸu iÅŸ gücü optimizasyonunun bir parçası olarak, Al Jazeera Türk Digital’in faaliyetleri 3 Mayıs 2017 tarihi itibariyle sona erecektir. Kararımız, her ne kadar dünya çapında medya endüstrisinde meydana gelen geliÅŸmelerle uyumlu olsa da, alınması zor bir karar olmuÅŸtur. Al Jazeera Media Network olarak, Al Jazeera Türk Digital’deki çalışma arkadaÅŸlarımıza baÄŸlılıkları, fedakarlıkları ve profesyonellikleri için teÅŸekkür ediyoruz.

Türkiye, hem kendi topraklarındaki hem de komşu ülkelerdeki haberlerin dünyaya aktarılması bakımından Al Jazeera Media Network için halen büyük önem arz etmektedir. Al Jazeera Türk Digital faaliyetlerine devam etmeyecek de olsa, Al Jazeera Media Network bölgedeki güncel haberleri ve görüşleri yayınlamaya, Türkiye ve geleceği ile bağlı olmaya devam edecektir.

Saygılarımızla,

Al Jazeera Media Network

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.