Sosyal Medya

Güncel

Cemil Barlas'dan İHH'ya akıl almaz suçlama!

Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' dediği sırada canlı yayında yanında oturan Cemil Barlas, Küçük'ün bu sözleri sebebiyle dava açan bugün İHH'ya 'FETÖ'cü' dedi.



Cem Küçük'ün Mavi Marmara için “Manyaklar” dediÄŸi programda yanında bulunan Cemil Barlas bugün de Ä°HH'cıları FETÖ'cü ilan etti.

İHH'nın Cem Küçük'e dava açmasını eleştiren Barlas, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Bunlara çıkıp birisi sen kimsin ya demiyor… ama der yakında… Bir kelime için 400 dava açmak kibirin, şımarıklığın ve istismarın doruÄŸudur… Ä°HH'nın hedefi ne acaba… Ne yaygara yaparsa yapsın Ä°HH'nın gittiÄŸi yol yol deÄŸil uçurum… FETÖ'nün izi… Çıkar gruplarının anlamadıkları ÅŸu, amaçları ne kadar ulvi olursa olsun toplum, çıkar gruplarını sevmez… Hele çok yaygara yapanlarını hiç…”

1_165
2_145
3_110
4_78

NEVZAT ÇİÇEK'TEN CEVAP

Hükümete yakın gazeteci Nevzat Çiçek ise Barlası'ın Ömer Turan'ın kendisiyle ilgili yaptığı paylaşıma yer vermesi üzerine Twitter hesabı üzerinden "MİT, İçişleri, Emniyet, Adalet Bakanlığı bunu suç duyurusu kabul etmeli ve söz konusu iddia sahiplerini çağırmalıdır" ifadelerini kullanarak yeni bir paylaşımda bulundu.

5_57

NELER YAÅžANDI?

Cem Küçük, Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' demişti. Küçük, "Erdoğan'ın partinin başına geçtiğinde bu manyak tiplerle yolunu ayırması gerektiğini" de söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.