Sosyal Medya

Güncel

İzmir Adliyesi'nin acı günü: Bölge Adliye Mahkemesi hakimi Ali Cirik kazada öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

İzmir'de, kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada İzmir Bölge Adliye Mahkemesinde görevli hakim Ali Cırık yaşamını yitirdi.



Ä°zmir’de, kamyonun otomobile çarpması sonucu Ä°zmir Bölge Adliye Mahkemesinde görevli hakim Ali Cırık hayatını kaybetti, eÅŸi ve çocuÄŸu yaralandı.
 
METRELERCE SÃœRÃœKLEDÄ°
 
Edinilen bilgiye göre, Manisa-Ä°zmir kara yolunda Azat K.’nin kullandığı 45 YA 0319 plakalı kamyon, Bornova ilçesinde seyir halinde giden Ali Cırık yönetimindeki 01 AC 672 plakalı otomobile çarparak metrelerce sürükledi. Kamyon ve sürüklediÄŸi otomobil, daha sonra ÅŸiddetli bir ÅŸekilde bariyerlere çarptı.
 
ÖLEN KİŞİ HAKİM ÇIKTI
 
Otomobil sürücüsü Cırık, kaza yerinde feci ÅŸekilde can verirken, eÅŸi ve çocuÄŸu da yaralandı. Cırık’ın yaralı eÅŸi ve çocuÄŸu ekiplerin müdahalesiyle araçtan çıkarılarak Ege Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Ä°zmir Bölge Adliye Mahkemesi 8. Hukuk Dairesinde hakim olarak görev yaptığı öğrenilen Cırık’ın cenazesi, Ä°zmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise kaza sonrasında gözaltına alındı.
 
Ä°ZMÄ°R/DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.