Sosyal Medya

Güncel

AGİT'in gözlemcileri PKK yandaşı çıktı

Halk oylamasına şaibe düşürme rolünü üstlenen AGİT'le birlikte Türkiye’ye gelen Avrupa Konseyi heyetindeki gözlemciler, PKK yandaşı çıktı. Gözlemcilerden Andrej Hunko’nun PKK flamaları ve terör örgütü yandaşları ile fotoğrafları ortaya çıktı. Tarafsız davranması gereken Hunko’nun kampanya sürecinde hayır toplantılarına da katıldığı ve kampanyaya destek verdiği öğrenildi



ürkiye’de sistem deÄŸiÅŸikliÄŸini öngören halk oylaması sürecinde açıkça “hayır” cephesinde yer alan Avrupa ülkeleri, ÅŸimdi de AGÄ°T Raporu üzerinden operasyona giriÅŸti. Halkın oyunu hazmedemeyen Avrupa ülkeleri büyükelçilerinin AGÄ°T Raporu müdahalesi deÅŸifre oldu. Edinilen bilgiye göre, AGÄ°T raporu 17 Nisan Pazartesi günü öğleden sonra açıklanırken, sabah saatlerinde Avusturya BüyükelçiliÄŸi’nde Almanya ve Avusturya büyükelçileri baÅŸta olmak üzere bazı büyükelçiler AGÄ°T temsilcileriyle biraraya geldi. Rapora eklemeler yapılırken, YSK’nın mühürsüz oylar kararı da rapora bu kahvaltıda eklendi.
 
RAPORA SON ANDA MÃœDAHALE
 
AGÄ°T raporunun son paragrafında yer alan YSK’nın mühürsüz oylar ile ilgili kararının rapora son anda girdiÄŸi iddia edildi. AB büyükelçilerinin telkinleriyle deÄŸiÅŸen AGÄ°T Raporu, öğleden sonra kamuoyuna açıklandı. Türkiye halkının tercihine ÅŸaibe bulaÅŸtırma, provoke etme çabalarını raporuyla destekleyen AGÄ°T’in seçim sürecini gözlemek üzere seçtiÄŸi temsilcilerin kimlikleri de tartışma yarattı. Avrupa Konseyi'nin AGÄ°T gözlemcileriyle birlikte Türkiye’ye gönderdiÄŸi heyette yer alan gözlemci Andrej Hunko’nun PKK flamaları ve terör örgütü yandaÅŸları ile fotoÄŸrafları ortaya çıktı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.