Sosyal Medya

Güncel

'Avrupa Birliği için de halka gideriz!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de halka hitap etti. İşte konuşmasından bazı satır başları



 
"Ülkemizin ve milletimizin önünde yeni bir dönem açan anayasa değişikliğinin bir kez daha hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Tercihlerini 'evet' olarak sandığa yansıtan tüm vatandaşlarıma, yurt dışındaki vatandaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum"
 
"BİR HALKOYLAMASI DA İDAM İÇİN YAPARIZ"
 
"Sayın Devlet Bahçeli 'idama Evet derim' diyor, Sayın Yıldırım'ın da böyle dediğine inanıyorum, fakat Sayın Kılıçdaroğlu da 'Evet' diyor. Parlamentodan geçti, benim önüme geldi, ben bunu onaylarım. Bir halkoylaması da idam için yaparız"
"Önümüzdeki ilk seçimlerden itibaren hükümeti sandıkta doğrudan milletimizin yarısından fazlasının desteği ile işbaşına gelecek cumhurbaşkanı, yüzde 50+1, hükümetini kuracak ve icraata başlayacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin her halde kazananı milletimiz, ülkemiz olmuştur.
 
"YENÄ° SÄ°STEMDE KAZANAN HEM ÃœLKE, HEM MÄ°LLET"
 
"Önümüzdeki ilk seçimlerden itibaren hükümeti sandıkta doğrudan milletimizin yarısından fazlasının desteği ile işbaşına gelecek cumhurbaşkanı, yüzde 50+1, hükümetini kuracak ve icraata başlayacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin her halde kazananı milletimiz, ülkemiz olmuştur. Bu yeni sistemin yürürlüğe gireceği ilk seçimlere kadar hem ülke, hem yönetim olarak yapmamız gereken pek çok iş var. Meclisimiz gereken uyum kanunlarını çıkartacak."
 
AVRUPA BİRLİĞİ İÇİN MİLLETE GİDERİZ
 
Bizi AB üyelik görüşmelerini dondurmakla tehdit ediyorlar. Otururuz, konuşuruz, bir güven oylaması da onun için yaparız. İngiltere Brexit yaptı, kurucusu olduğu AB'den şu anda İngiltere çıkıyor. Kararı verecek merci millettir. Gideriz milletimize, millet ne karar veriyorsa biz de ona uyarız. Ya Türkiye'ye verdikleri sözleri tutacaklar ya da sonuçlarına katlanacaklar.
 

FIRAT KALKANI SON DEĞİL İLK OPERASYON

Fırat Kalkanı Harekatı, son değil ilk operasyonumuzdur. Terör örgütlerinin kökünü kurutmak için her operasyona kararlıyız.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.