Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Yıldırım'dan balkon konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, parti genel merkezinde balkon konuşmasıyla vatandaşlara sesleniyor...



BaÅŸbakan Binali Yıldırım, CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemi halk oylaması sonuçlarının açıklanmasının ardından parti genel merkezinde balkon konuÅŸması yapıyor.  CoÅŸkulu kalabalık, Yıldırım'ın konuÅŸmasını heyecanla dinliyor...

İşte o konuşmadan satır başları...

Bilmeyen öğrensin, duymayan duysun, kardeşiz, tek vücut tek bir milletiz. Bölücü hainler aklına koysun tek bir milletiz. Anayasa değişikliği referandumu gayri resmi sonuçlara göre evetle sonuçlanmıştır. Demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

DEMOKRASİMİZDE YENİ BİR SAYFA AÇILDI

Halk oylamasının güvenliği sağlayan tüm görevlilere milletim adına teşekkür ediyorum. Bugün ilk kez bu halk oylamasında sandığa giden 1 milyon 269 bin gencimizi özellikle kutluyorum. huzur içinde neticelenen bu oylama milletimizin kendi kararı ile verdiği bir seçimdir. Demokrasi tarihimizde bu oylama ile yeni bir sayfa açıldı.

BU SONUCU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ

TeÅŸekkürler Türkiye Herkes emin olsun ki çıkan bu sonucu en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendireceÄŸiz. Bir özel teÅŸekkür ve bir selam kurucu genel baÅŸkanımız liderimiz sayın cumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan'a teÅŸekkür ediyorum. Kendisini buradan defalarca bu balkon konuÅŸmasını yaptığı yerden sevgiyle saygıyla bütün teÅŸkilatım adına selamlıyorum.Demokratik tercihin ortaya çıkması hepimiz çok çalıştık. Gayret ettik. Bu sürede sahaya çıkan herkese, ülkem adına, milletim adına, demokrasi adına şükranlarımı sunuyorum. Kampanya boyunca bizi bir an bile yalnız bırakmayan siz yol arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ediyorum. 

SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEDİ

Bu anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸinde beraber çalıştığımız MHP Genel BaÅŸkanı Sayın Devlet Bahçeli ve partisinin bütün teÅŸkilatlarına teÅŸekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte diÄŸer partilerimize de, halk oylaması sürecinde yaptıkları olumlu katkılarından dolayı saygılarımı sunuyorum. Durmak yok, kaldığımız yerden yola devam ediyoruz. Elbette farklı düşüncelerimiz, çözüm önerilerimiz olacak. Ama neticede birliÄŸimizi beraberliÄŸimizi gözümüz gibi koruyacağız. Demokrasimizin güzelliÄŸi de budur. Meydanlarda farklı ÅŸeyler söyledik. Millete farklı ÅŸeyler anlattık. Ama son sözü millet söyledi. Evet dedi, noktayı koydu. 

DIÅž MÄ°HRAKLARA EN GÃœZEL CEVAP

Yola çıkarken söylediÄŸimiz gibi halkın iradesi nasıl tecelli ederse o sonuç başımızın tacıdır dedik. Halkımız seçimini yapmış cumhurbaÅŸkanlığı yönetim sistemine olur vermiÅŸtir. Bu ülke bu millet artık hiçbir vesayete, hiçbir harici müdahaleye hiçbir tehdide boyun eÄŸmeyeceÄŸini bir kez daha göstermiÅŸtir. Bu seçimlerle, 15 Temmuz alçak giriÅŸimini yapan terör örgütüne, bölücü terör örgütüne Türkiye’ye düşmanlık yapan dış mihraklara en güzel cevabı milletimiz sandıkta vermiÅŸtir. 

BU HALK OYLAMASININ KAYBEDENÄ° YOKTUR

Bu seçimler Türk demokrasisinin olgunluk düzeyini bütün dünyaya göstermiÅŸtir. Bizler Türkiye Cumhuriyeti devletinin birinci derece eÅŸit vatandaÅŸlarıyız. MeÅŸru siyasi alandaki siyasi rekabet, birlik ve bütünlüğümüzü asla bozamaz, bozamayacaktır. vatandaÅŸlarımızın tercihi doÄŸrultusunda geleceÄŸi güven içinde inÅŸa edeceÄŸiz. Açıkça söylüyorum, bu halk oylamasının kaybedeni yoktur, kazanan Türkiye’dir, kazanan aziz milletimdir. Åžimdi artık dayanışma, bir olma, beraber olma, birlikte Türkiye olma zamanıdır. Sandıkta bizim tercihimiz evet çıktığı için mutluyuz. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.