Sosyal Medya

Güncel

Karamollaoğlu: En etkili parti olduğumuz anlaşılacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Referandumda, 'Hayır' çıkarsa Türkiye'nin en etkili ve güçlü partisi olduğumuz anlaşılacak.'' dedi.



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı Kadın Kolları İl Divan Toplantısı'ndaki konuşmasında, 15 yıldır Türkiye'ye yol göstermeye gayret ettiklerini söyledi. Türkiye'nin badireli bir dönemden geçtiğini dile getiren Karamollaoğlu, ülkede hiç istemedikleri halde kutuplaşmalar olduğunu kaydetti.

''BİZ BU FARKLILIKLARI ZENGİNLEŞTİRECEĞİZ''

Temel KaramollaoÄŸlu, halk oylamasının yaklaÅŸmasıyla kutuplaÅŸmanın artırıldığını ifade ederek, "Burada da maalesef biraz iktidar partisindeki arkadaÅŸlarımız bundan medet umuyorlarmış gibi bir intiba doÄŸuyor. Biz aynı ülkede yaÅŸayan insanlarız. 80 milyonun her konuda aynı kanaate gelmesi mümkün deÄŸil.

Biz bu farklıklarla zenginleÅŸeceÄŸiz. BeÄŸenmediÄŸimiz farklılıklar bizim için ikaz olacak. Bizi doÄŸru karar vermeye yönlendirecek." diye konuÅŸtu.

''EN GÜÇLÜ PARTİ OLDUĞUMU ANLAŞILACAK''

KaramollaoÄŸlu, "Referandumda, 'Hayır' çıkarsa Türkiye'nin en etkili ve güçlü partisi olduÄŸumuz anlaşılacak. 'Evet' oyu çıkarsa insanlar, 'biz ne yaptık? bu ülke nereye gider?' diye sığınacakları merci biz olacağız. Yine bize gelecekler." dedi.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini yineleyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

Nihayet 3 gün kaldı. Pazar günü referandum yapılacak. Herkes sandığa gidecek ve oylarını kullanacak. Neticede ya hayır ya evet çıkacak. Hangisi çıkarsa 'Ben bunu kabul etmiyorum.' demenin bir faydası var mı? Yok. Kutuplaşmaya neden olacak ifadelerden mutlaka kaçınmalı. Çarpıtmalara da girmemeli.

Olmayacak teşebbüslerde de bulunmamalı. Daha birkaç gün önce İstanbul il teşkilatımızın cephesine bir pankart astırabilmek için çabaya girdiler. Düşünüyorum da akıllı bir insan bunu yapar mı, böyle bir teşebbüste bulunur mu? Asılmış olsa ve sonradan indirilseydi ne anlama gelecekti?

''TÜRKİYE'NİN PROBLEMLERİ 15 YILDA BÜYÜDÜ''

Karamollaoğlu, halk oylamasının gündeme gelmeye başladığı andan itibaren ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, parti genel başkanlarına ulaşarak kanaatlerini paylaştıklarını söyledi.

Bu dönemde halk oylaması değil ülke meselelerinin görüşülmesi gerektiğini belirten Karamollaoğlu, Türkiye'nin problemlerinin 15 yılda büyüdüğünü, eğitim ve dış politika alanlarında sorun olduğunu söyledi.

Varlık Fonu, Ä°srail ve Amerika ile iliÅŸkiler konularında da eleÅŸtirilerini dile getiren KaramollaoÄŸlu, "Haklı eleÅŸtirileri dikkate alıyoruz. EÄŸer tenkit haklıysa kulak verip o yanlışı düzeltmek bizim üzerimize bir vecibe olur. Bugün buna rastlayabiliyor musunuz? AÄŸzınızı açamazsınız." ifadelerini kullandı.

AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.