Sosyal Medya

Güncel

PKK'dan 'Hayır' terörü

Referandumu gölgelemeye çalışan PKK'lılar Hollanda'da yine sahnedeydi. Lahey'de oy kullanmaya giden vatandaşlara keser ve bıçaklarla saldıran hainler 4 gurbetçiyi yaraladı.



PKK’lılar, 8 Nisan Cumartesi günü Hollanda’da "evet" diyen gönüllü vatandaÅŸlara linç giriÅŸiminde bulundu. Hollanda’nın Lahey ÅŸehrinde organize olan 15-20 kiÅŸilik PKK’lı bir grup, evet gönüllülerine bıçaklı, demirli ve sopalı saldırdı.
 
Öldüresiye dövülen gönüllüler ağır yaralanıp hastanelik oldu. Gurbetçilerin sandığa olan yoğun ilgisini hazmedemeyen PKK yandaşları Cumartesi 8 Nisan saat 16.15 civarında organizeli bir şekilde 4 Türk vatandaşına linç girişiminde bulundu. Yapılan linç girişiminin açıkça bir öldürme teşebbüsü olduğu görgü tanıklarının verdiği ifadelerde görüldü.
 
OY BÄ°TÄ°MÄ°NDEN SONRA SALDIRDILAR
 
Halk oylamasının bitiÅŸinden bir gün önce yapılan hain saldırı oy bitiminden sonra açıklandı. Gizli tutulmasının sebebi ise oylama esnasında herhangi bir gerginliÄŸi olmaması, halk oylamasının sabote edilmemesi, Hollanda’da yaÅŸayan Türk vatandaÅŸlarının galeyana gelmemesi, Hollanda ve Lahey ÅŸehrinde taraflar arasında gerginliÄŸin yükselmemesi için halk oylamasından sonra açıklandı.
 
OLAYI ANLATTI
 
Saldırıya uÄŸrayanlardan Orhan Aydın ÅŸu bilgileri verdi: “Bir grup üzerime geldi ‘Siz burada ne yapıyorsunuz. Senin de ErdoÄŸan’ında...’ diyerek demirlerle, çekiçlerle, sopalarla bana vurmaya baÅŸladılar. Sürekli vuruyorlardı. Sesimi arkadaÅŸlar duyunca vurmayı bıraktılar, arabalarımızın camlarını kırdılar. Kafamda dikiÅŸler var. Ayağımda aÄŸrılar var”
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.