Sosyal Medya

Kürsü

'Gülen ne diyorsa Rubin onu tekrarlıyor, Rubin ne derse Gülen onu tekrarlıyor.'-Abdurrahman Dilipak

15 Temmuz darbe girişimini önceden yazan FETÖ yanlısı Türkiye düşmanı Amerikalı Neocon yazarMichael Rubin’in Twitter hesabından yaptığı son paylaşım tartışma meydana getirdi. Eski Pentagon yetkilisi Rubin’in paylaştığı Tweet’inde “1. Reza Zarrab 2. Mehmet Hakan Atilla 3. Bilal Erdoğan” ifadelerini kullanarak adeta hedef gösterdi. Rubin’in ismini saydığı 3 kişiden Reza Zarrab ve Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanmaları, akıllara ‘Bilal Erdoğan’a yönelik bir hamle mi geliyor?’ sorusunu getirdi. Ne ilgisi var diyebilirsiniz ama, onların bir bildiği var demek ki..



Sibel Edmons ne diyordu: Saldıracaklar! Hem de “Topyekûn”! Var güçleriyle diyordu. ErdoÄŸan kötü örnek(!) olmuÅŸtu.. Kime “One minute” diyorsun sen?  Kime parmak sallıyorsun!, “Dünya 5’ten büyüktür” ne demek..
 
Eski FBI çalışan Sibel Edmonds, 16 Nisan’da yapılacak referanduma yönelik açıklama yaptığı videoda, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a suikast planı yapıldığını iddia etti.
 
FETÖ’cü ÅŸizofren, 16 Nisan’dan önce iÅŸlerin tersine döneceÄŸini ve hesap soracaklarını bağırıyordu mahkeme salonunda.. Aslında, ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar. Bu da bir gerçek.. Bunlar “biyonik robot”, “Mankurt”, “sistematik geri zekalı”!
 
FBI eski çevirmeni Sibel Edmonds, internet ortamında katıldığı bir söyleÅŸide, açık açık “15 Temmuz darbe giriÅŸiminin, CIA-Gülen iÅŸbirliÄŸiyle hazırlanmış bir darbe provası olduÄŸunu” söyledi.
 
Kim bu Sibel Deniz Edmonds? Eski bir Federal SoruÅŸturma Bürosu (FBI) çevirmeni ve Ulusal Güvenlik Muhbirleri BirliÄŸinin (NSWBC) kurucusudur. Edmonds Mart 2002’de FBI’nın Washington ofisinden uzaklaÅŸtırıldı ve o da zaman zaman internet üzerinden bildiklerini açıklamaya baÅŸladı.
 
O, Ä°ran Azerisi bir baba ve Türk bir annenin kızıdır. Edmonds 1988’de ABD’ye öğrenci olarak gitti. George Washington Ãœniversitesi’nde psikoloji ve ceza hukuku öğrenimi gördü. George Mason Ãœniversitesi’nde kamu politikası ve uluslararası ticaret alanlarında yüksek lisans yaptı. Daha önce Ä°ran ve Türkiye’de bulundu.. Ä°yi derecede Türkçe, Farsça, Ä°ngilizce ve Azerice bilmektedir. 
 
15 Temmuz darbe giriÅŸimini önceden yazan FETÖ yanlısı Türkiye düşmanı Amerikalı Neocon yazarMichael Rubin’in Twitter hesabından yaptığı son paylaşım tartışma meydana getirdi. Eski Pentagon yetkilisi Rubin’in paylaÅŸtığı Tweet’inde “1. Reza Zarrab 2. Mehmet Hakan Atilla 3. Bilal ErdoÄŸan” ifadelerini kullanarak adeta hedef gösterdi. Rubin’in ismini saydığı 3 kiÅŸiden Reza Zarrab ve Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanmaları, akıllara ‘Bilal ErdoÄŸan’a yönelik bir hamle mi geliyor?’ sorusunu getirdi. Ne ilgisi var diyebilirsiniz ama, onların bir bildiÄŸi var demek ki..
 
Rubin, Edmonds’un tam tersi bir kiÅŸilik olan; “Åžeytanla dans” eden adam. Michael Rubin 46 yaÅŸlarında biri. Pentegon için çalışan bir Neocon. Kadrosu “Amerikan GiriÅŸim Enstitüsü”nde. Ayrıca Amerikan Donanması Askeri Akademisinde öğretmen ve ABD’de yayınlanan “Middle East Quarterly” dergisinde editör.” Åžeytanla Dans: Yanlış Rejimlere karşı Gölgede Kalanların DiriliÅŸine Ä°liÅŸkin Tehlikeler. Hatemi’nin Ä°ran’daki Radikal VahÅŸi  Saldırgan Politikaları gibi kitapları var. Aslında biyoloji eÄŸitimi aldı ama 1999’da tarih dalında Yale Ãœniversitesinden “Modern Ä°ran’ın Ä°nÅŸaası” tezi ile yüksek lisans yaptı. “1858-1909: HaberleÅŸme, Telgraf ve Toplum” adlı doktora tezi çalışması ile Yale Ãœniversitesi tarafından ödüllendirildi.. 1999-2000 yılları arasında sivil düşünce kuruluÅŸu olan “Washington Institute for Near East Policy”de çalıştı.
 
Yale’de ve Ä°srail’de Kudüs Ä°brani Ãœniversitesinde ders verdi. 2000 ve 2001 yıllarında “Çekiç Güç” uygulaması sırasında Irak Kürdistan Özerk Bölgesinde Süleymaniye, Selahaddin ve Dohuk Ãœniversitelerinde hocalık yaptı. 2002 ile 2004 yılları arasında Amerikan Savunma Bakanlığında Ä°ran ve Irak konusunda danışmanlık yaptı. BaÄŸdat’ın düşmesinden sonra, 2003 ve 2004 yıllarında Irak’taki Koalisyon Ä°ÅŸgal Yönetiminde görev aldı. Yani aynı zamanda iÅŸgalci, o dönemdeki komploların içinde yer alan, bölgedeki PKK’nın yapılanmasında etkin bir rol oynadı. Bunlar hakkında internette çok daha fazla bilgi var.
 
Çekiç Güç’e Amerikalılar “Huzuru Temin Harekatı” diyorlar. (Operation Provide Comfort). Güya Körfez Savaşı’ndan sonra, Kuzey Irak’taki Kürtleri Saddam Hüseyin’in saldırılarından koruyacaklardı. ABD öncülüğünde savaÅŸa katılan diÄŸer müttefik ülkelerin de dahil olduÄŸu ve Türkiye üzerinden gerçekleÅŸtirilen askeri harekata Çekiç Güç diyoruz. EÅŸref Bitlis’in öldürülmesi de aslında bu çerçevede düşünülmesi gereken bir konu.. Bu harekatı uygulayan hava birliÄŸinin adı olan “Poised Hammer” (Kalkık Horoz) yanlış bir biçimde “Çekiç Güç” adıyla tanındı. 1997-2003 yılları arasında bu harekatın devamı olan Kuzeyden KeÅŸif Harekatı’nı (Operation Northern Watch) uygulayan BirleÅŸik Görev Gücü’nün (Combined Task Force) yerine kullanılmıştır. 
 
Bu adam bu kirli iliÅŸkilerin içinde yer alan karanlık bir tip. Bugün de FETÖ’cülük yapıyor ve koyu bir AK Parti-ErdoÄŸan karşıtı.. Referandum süreci ile ilgili de Hayır kampanyasına destek vermek üzere sosyal mediadan Türkçe mesajlar göndermeye devam ediyor. Rubin’in, Washington Post, The New York Times, The Wall Street Journal, The New Republic, National Review ve The Weekly Standard adlı gazete ve mecmualarda Türkiye, Irak, Ä°ran’la ilgili yazıları yayınlanıyor. Tabii ne yazdığı malum! FETÖ’cüler de onun mesajlarını paylaşıyorlar. Tabii ona göre Müslüman KardeÅŸler terörist. FETÖ cici. Gülen ne diyorsa Rubin onu tekrarlıyor, Rubin ne derse Gülen onu tekrarlıyor. Ya da sanki düet yapıyorlar. Yolsuzluk, diktatör aynı jargon. “Tayyip, Alevileri tutuklamak için referandum sonucunu mu bekliyorsun?”. “Tayyip, yargının bağımsız olduÄŸu bir ülkede, lobicilere para dökerek kanundan kaçamazsın. Ä°stersen Flynn’e sor” diyor. 
 
Mesela; “Tayyip, Beyaz Saray sana çok gülüyor. Türk yetkililerin Beyaz Saray’a kabulü ile Sisi’nin karşılanışını bir karşılaÅŸtır” diyor. Mesaj açık, mesele anlaşılmıştır. ErdoÄŸan’ın “Sisi” olmasını istiyorlar. Gülen de onun tetikçiliÄŸini yapıyor, taÅŸeronluÄŸunu yapıyor.. 
 
Peki KılıçdaroÄŸlu, Meral AkÅŸener, ya da bizim “suskunlar korosu” ne yapıyor, bu olaylar karşısında.. Cevabını siz bulun.
 
Herkes kendi senaryosunu oynuyor, peki siz ne diyorsunuz. Asıl önemli olan bu. Sonuçta herkesin bir planı var varolmasına da, sonuçta “hüküm Allah’ındır”. Görelim Mevlam neyler!
 
Selâm ve dua ile.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.