Sosyal Medya

Güncel

Kanada televizyonunda Gülen'in sözleriyle 'hayır' propagandası

Türkiye'deki anayasa değişikliği için Avrupa'da kıyasıya süren 'hayır' propagandası bu kez Kanada'da ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Gülen'in sözleriyle sözde komedi yapan Noah, "CIA Erdoğan'a neden darbe yapmıyor" sorusuyla haddini aştı.



FETÖ'cülerin Türkiye ve Erdoğan aleyhindeki iftiralarından kurgulanmış cümleler ile mizah yapmaya çalışan Kanadalı televizyoncu Trevor Noah, "CIA Erdoğan'a neden darbe yapmıyor" diye soruyor. Hazırladığı videoda haddini aşan ifadeler kullanan televizyoncunun bu sorusu teröristbaşı Fetullah Gülen'in 15 Temmuz'dan sonra Mısır televizyonuna verdiği röportajdaki sözlerini getirdi. Gülen de "Batı, Türkiye'ye müdahale etsin, AK Parti hükümetini düşürsün" demişti.
 
Hayır propagandası için akılalmaz çaba sarfeden 'The Daily Show'un sunucusu sözde komedyen Trevor Noah, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye halkına karşı hadsiz sözler kullandı.
 
Fethullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fethullah Gülen, Mısır'ın El GAD televizyonunda küstah açıklamalarda bulunmuştu. 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olmasını hazmedemeyen teröristbaşı Gülen, Batı'ya 'Türkiye'ye müdahale edin' çağrısı yapmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.