Sosyal Medya

Güncel

"Terör örgütlerini kullanarak bize diz çöktüreceklerini sananlar, sıcak bir yaza hazır olun!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en ahlaksız mücadelenin terör örgütleri üzerinden yürütülen mücadele olduğunu söyledi. Erdoğan, “Türkiye her dönemde buna maruz kaldı. Türkiye olarak gerekirse, bu oyunu da bozacağız. Terör örgütlerini kullanarak bize diz çöktüreceklerini sananları sıcak bir yaz bekliyor, haberleri olsun” dedi.



CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan, BeÅŸtepe’de “37. Muhtarlar Toplantısı”nda ve Bursa’da toplu açılış törenlerinde yaptığı konuÅŸmalarda önemli mesajlar verdi. ErdoÄŸan, özetle ÅŸunları söyledi: CHP Genel BaÅŸkanı diyor ki ‘15 Temmuz örtülü darbedir.’ Sen ÅŸehitlerimize bu hakaret yetkisini nereden buldun? Örtülü darbeyse zerre kadar haysiyetin varsa ÅŸahsiyetin varsa çık dosyalarını ortaya koy. Biz de gereÄŸini yapalım. Siyasi hayatımda ne aldanan ne aldatan oldum. Bundan sonra da ne aldanan ne aldatan olacağız.

SEN BÄ°R SABRÄ° OLAMAZSIN
 
15 Temmuz’da Atatürk Havalimanı’ndan niye ayrıldın? Önceden diyordun ki ‘Darbe olduÄŸu zaman tankın üzerine ilk ben çıkarım.’ Hani tanklar oradaydı sen neredeydin? Bu iÅŸ lafla olmaz, bu iÅŸ yürekle olur. Bak 36 yaşında Sabri (Ãœnal) Ãœsküdar’da tankın altına kendini atıyor. Tank üzerinden geçiyor, kalkıyor. Ä°kinci tank geliyor, onun altına da kendini atıyor. Åžimdi Sabri mi KılıçdaroÄŸlu mu, Sabri. Sen bir Sabri dahi olamazsın. Korkaklar zafer anıtı dikemez.
 
ATAMAZSAN CHP GÄ°DER

 

Bir milletvekili çıkmış, (CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt) nasipsiz, ‘evet’ diyenleri Ä°zmir’de denize dökmekten bahsediyor. Kimsin sen, önce haddini bil. Terbiyesiz herif. Genel BaÅŸkanları çıkıyor konuÅŸuyor, ‘DoÄŸru bulmam.’ ‘DoÄŸru bulmam’ deme, hemen sen kesin ihraç talebiyle bu adamı at. Atamıyorsan bu CHP gider. Bunun adı bölücülüktür, bu ülkeyi parçalamaktır.
 
HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN
 
(“PYD ile komÅŸu olmak istemiyoruz” sözleri üzerine) PYD ve YPG hiçbir zaman Türkiye’ye komÅŸu olamayacak Hiç bundan endiÅŸeniz olmasın. Åžu anda Cerablus’ta ne yaptık, Rai’de ne yaptık, onların belini kırdık. Hiç ondan şüpheniz olmasın, PYD, YPG bunların hepsi Türkiye’nin bilesiniz ki buralardaki düşmanıdır.
 
BEN DE HAZIRLANIYORUM
 
Artık millete söyleyecek sözü, anlatacak projesi, paylaÅŸacak vizyonu olmayanın siyasette esamesi okunmayacak. Åžahsen kendim de 2019 Kasımı’nda yapılacak cumhurbaÅŸkanlığı seçimi için ÅŸimdiden hazırlanma, proje geliÅŸtirme ihtiyacı duyuyor, zihnimin bir köşesinde, ekibimle bu çalışmaları yapıyorum. Çalışacağız.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.