Sosyal Medya

Güncel

İdlib saldırısının zamanlaması ne anlama geliyor?

24 TV'nin canlı yayınına bağlanan Gazeteci- Yazar Turan Kışlakçı İdlib saldırısıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.



24 TV' canlı yayınına bağlanan Gazeteci Turan Kışlakçı İdlib saldırısıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kışlakçı, ABD yönetiminin "Esad'ın gitmesi önceliğimiz değil" minvalindeki açıklaması üzerine Esed rejiminin bu saldırıyı bir tehdit unsuru olarak gerçekleştirdiğini belirtti.

GeçtiÄŸimiz günlerde Beyaz Saray, ABD eski BaÅŸkanı Barack Obama yönetiminin Suriye’deki krizin başından bu yana ‘mutlaka gitmeli’ dediÄŸi Suriye Devlet BaÅŸkanı BeÅŸar Esad’ı ‘egemen bir ülkenin devlet baÅŸkanı ve lideri’ olarak tanımlamıştı. Kışlakçı yapılan bu açıklamanın Esed'in Ä°dlib saldırısnda önemli bir rol oynadığını ifade etti

ABD BİZİ ÖNCELİĞİ OLARAK GÖRMÜYORSA BİZ DE KATLİAMLARA DEVAM EDEBİLİRİZ

Dünyanın gözleri önünde yapılan bu saldırı, Esed'in ABD'nin yaptığı açıklamayı "Amerika bizi önceliği olarak almıyorsa biz de bu katliamlara devam edebiliriz" şeklinde okuduğu için gerçekleştirdiğini belirtti.

BU SALDIRININ FATURASI ESED'E DEĞİL BAŞKA ÖRGÜTLERE KESİLECEK!

Kışlakçı İdlib saldırısının sorumlusu olarak önümüzdeki günlerde başka örgütlerin hedef gösterileceğini ama asla Esed rejiminden hesap sorulmayacağını ifade etti. Uluslararası toplumu,saldırıyı DAEŞ ya da daha farklı örgütlerin yaptığına inandırmaya çalışacaklarını söyleyen Kışlakçı, bunun utanç verici bir oyun haline geldiğininin altını çizdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.