Sosyal Medya

Güncel

Saadet Partisi iktidara geldiğinde yapacaklarını açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara geldiklerinde yapacakları projeleri sıraladı.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, Sakarya'da partisinin il divan kurulu toplantısına katıldı.

Çok badireli bir dönemden geçildiğini belirten Karamollaoğlu, bu meselenin üstesinden de Saadet Partisinin geleceğini savundu.

SAADET'Ä°N PROJELERÄ°..

Ä°ktidara geldikleri takdirde üretecekleri projeler hakkında bilgi veren KaramollaoÄŸlu, "Dış politikayı kökünden deÄŸiÅŸtireceÄŸiz, D-8'i canlandıracağız. Ä°slam BirliÄŸini hayata geçireceÄŸiz. Dünyada huzur ve barış, sadece ve sadece bizim inandığımız prensiplerle, en baÅŸta gelen de hakkı üstün tutmakla saÄŸlanabilir. Örnek biz olacağız. Ekonomiyi sil baÅŸtan faizsiz, tamamen üretken yatırımlara dönük bir hale getireceÄŸiz." diye konuÅŸtu.

Temel KaramollaoÄŸlu Sakarya'da konuÅŸtu

"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ REFERANDUM"

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın değerlerini dikkate almadan ne Türkiye'de ne bölgede ne de dünyada huzurun sağlanacağına inandıklarını ifade eden Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

"Bunun için de prensiplerimiz belli, çok açık, net. Sesimizi bazen yükseltiyoruz. Bu bizim endişemizden, üzüntümüzden kaynaklanıyor. İşimiz gücümüz bir referandum . Herkes kollarını sıvamış, devlet mekanizması seferber olmuş, hak, adalet, insaf hiçbiri kalmamış. Kimsenin sesi çıkmıyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.