Sosyal Medya

Güncel

Sancaklı: Ülkücüler bunların peşinden gitmez

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihracı hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.



MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Düzce Ãœlkü Ocakları Ä°l BaÅŸkanlığı tarafından Ticaret ve Sanayi Odası salonunda düzenlenen söyleÅŸiye katıldı. SöyleÅŸide Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihracına iliÅŸkin soru üzerine açıklamalarda bulunan Sancaklı, FETÖ örgütlenmesinin sporda 1994 yılında baÅŸladığını söyledi. Örgütün kendisini de ele geçirmek için çok uÄŸraÅŸtığını ifade eden Sancaklı, "Neden uÄŸraÅŸmasın ki? Ä°stanbul’un en büyük ailelerinden birisinin çocuÄŸuyum. 3 büyüklerde top oynadım. Milli takımda oynadım. Ama ülkücü bunların peÅŸinden gitmez" dedi.

VÄ°LLA VERÄ°YORLARDI

Sporcuların örgüte çekilme yöntemlerini de anlatan Sancaklı, "Bunlar genç çocuklar. Araklamak kolay. Mesela adam diyor ki ’Biz ÅŸurada villalar yapıyoruz. Villanın deÄŸeri 1 milyon dolar. Sen gel, sana bir villa verelim. Bizim de reklamımız olsun. Ama ailenle buraya taşın.’ Kaç tane 20 yaşında çocuk, o ÅŸartlarda bunu kabul etmez. Daha ortada FETÖ yok. Sen de diyorsun ki ’Ben o kadar büyük topçuyum ki adamlar bana villa veriyor.’ Sen düşüyorsun halbuki oraya. O yaÅŸta 20 yaşındasın. YavaÅŸ yavaÅŸ iÅŸliyorlar. ’Bak burada iyi bir hoca var, güzel vaaz veriyor.’ ’Müslümanız elhamdülillah, haydi gidelim’ falan. Bu çocukları öyle tavladılar" dedi.

KÄ°M HAÄ°NLÄ°K YAPTIYSA...

Sonradan Hakan ve Arif gibi ileriye gidenler olduÄŸunu ifade eden Sancaklı,"Ben bunu Mecliste de söylediÄŸim için rahat rahat söylüyorum. Bunlar elliÅŸer defa, yüzer defa Ä°stiklal Marşı’nı okuturlardı bize. Bunlar normal ÅŸartlarda bu iÅŸler olmasın, milli kahramandı. Ben de Mecliste aynen şöyle anlattım. ’Bu çocuklara hain muamelesi yapmayın.’ 15 Temmuz akÅŸamı ile ilgili direk müdahale ettikleri bir ÅŸey varsa, devlet gereÄŸini yapar. Bu çocuklar hainse, valla çok hain var. Aslında ben yakalamışım Hakan’ı, siyasi rakibimiz. O daha önce yanlışlıkla ’Ben Türk deÄŸilim’ dedi. Böyle ÅŸeyleri kullanmam, sporculara kötü konuÅŸmam doÄŸru deÄŸil. Bu Türkiye Cumhuriyeti’ne kim hainlik yaptıysa, Allah belasını verecek. Ama iki kiÅŸi aynı ÅŸeyi yapmış, birisi hain, birisi hala Mecliste devam ediyor milletvekili olarak. Bu iÅŸte de bir terslik var" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.