Sosyal Medya

Güncel

Ülker'in tehdit mesajları içeren 1 Nisan reklamı tepki çekince marka açıklama yaptı: "Kumpas!"

Murat Ülker, ilginç mesajlar içeren ve yayından kaldırılan reklam filmi tepkiler görünce klasik 'kumpas' jargonuna sığındı.



Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sosyal medyada yoğun tepki çeken Ülker'in yeni reklam filmi için açıklama yaptı. Murat Ülker, ilginç mesajlar içeren ve yayından kaldırılan reklam filmi üzerinden 'kumpas' kurulduğunu söyledi.
 
Ülker'in yeni çektiği reklamlar büyük tepki çekti. Reklam filmleri üzerinden verilen mesajlar özellikle sosyal medyada "FETÖ tehdidi" olarak algılandı ve büyük tepki topladı. Reklama yağan tepkilerle Ülke sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündem oldu.
 
ABÄ°LER, ABLALAR, HESAPLAÅžMA VAKTÄ°...
 
Videolarda "Abiler" ve "ablalar" "Abilerimiz kahramanlarımız" "bu kadar mutlu büyüdüysek ablalarımız sayesinde" gibi toplumda terör örgütü FETÖ ile ilgili bilindik tabirler içerdiği için "FETÖ tehdidi" olara algılandı.
 
MURAT ÃœLKER'DEN “KUMPAS” CEVABI
 
Tepkilerden sonra reklamlarla ilgili paylaşımları ve videoları kaldıran ÜLKER'den konuyla ilgili açıklama Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den geldi. Murat Ülker "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hakettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.