Sosyal Medya

Coğrafyamız

Kassam Tugayları: Sözümüze bağlıyız, Filistin özgürleşecek

Hamas'ın askeri kanadı konumundaki İzzeddin El Kassam Tugayları, 'Filistin Toprak Günü' dolayısıyla bir video yayınladı.



Ä°slamî DireniÅŸ Hareketi Hamas’ın askeri kanadı ola El-Kassam Tugayları, Ä°srail'e sert bir mesaj içeren video yayınladı.
 
Kassam Tugayları'nın Filistin Toprak Günü için yayınladığı kısa videoda direniÅŸ ve Filistin toprağını kurtarma sözüne baÄŸlı olunduÄŸu kaydedildi. 
 
Kassam Tugayları yayınladığı kısa videoda, Filistin ve Mescidi Aksa’nın özgürlüğü için canını feda eden mücahitlerin yolunu takip ettiklerini ifade etti.
 
Yayınlanan videoda, Kassam Tugayları’na baÄŸlı iki mücahidin yerin altında tünel kazdıkları görülüyor. Filistin’i özgürleÅŸtirme ve Mescidi Aksa’yı kurtarma hazırlığı için yerin altında tünel kazan mücahitler daha önceki mücahitler tarafından toprağın altına gömülen bir silah, silaha ait mermiler ve direniÅŸin sürdürülmesiyle ilgili kısa bir mesaj buluyorlar. Mesajda mücahitlerden kendilerinden önce bu uÄŸurda ÅŸehit olanların yolunu takip etmeleri tavsiye ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.