Sosyal Medya

Güncel

BiTaksi saldırganına 950 TL ceza verildi

Bakırköy'de yaşanan ve kamuoyuna yansıyan 'BiTaksi' kavgasıyla ilgili olarak Taksiciler Odası ceza verdi.



Ä°stanbul Bakırköy’de yaÅŸanan ‘BiTaksi’ kavgasının ardından, darp olayının gerçekleÅŸtiÄŸi taksi durağının sahibi ile çalışanları konuÅŸtu.

"SALDIRGANIN BÄ°ZÄ°MLE BAÄžLANTISI YOK DEDÄ°LER"

Saldırganın kendileriyle bağlantısının olmadığını ileri süren taksi durağı sahibi Yunus Çoru, olayı şöyle anlattı:

“Müşteriler BiTaksi’den taksiyi çağırıyor. Olay burada patlak verdi. Uygulamalardan kaynaklı bir sorun. Barış K. bu semtin çocuÄŸu ama durakla ilgisi yok. ArkadaÅŸlarımızın kavgaya karışması ve müşterileri darp etmesi söz konusu deÄŸil. Hepimiz kavgayı ayırdık.”

BiTaksi saldırganına 950 TL ceza verildi

Durakta çalışan taksici Kaya Isıyen ise “Olay günü burada deÄŸildim. Åžoför olmadığı zaman bu arkadaÅŸları çalıştırıyoruz. Artık duraÄŸa almayız kendisini. Sessiz sakin biri normalde.” diye konuÅŸtu.

PLAKA ÃœCRETÄ° KADAR CEZA

Ä°stanbul Taksiciler Esnaf Odası (Ä°TEO) ise Barış K.’yı uygulamadan ihraç ettiklerini açıkladı. Benzer olayın tekrar yaÅŸanmamasına yönelik denetim mekanizması olmadığını söyleyen Ä°TEO BaÅŸkanı Yahya UÄŸur, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları BirliÄŸi’ne ÅŸikâyetle birlikte taksi sahibine 700 TL ceza verileceÄŸini kaydetti. UÄŸur, Ä°BB’nin de benzer olaylara 250 TL ceza verdiÄŸini, toplam cezanın 950 TL olacağını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.