Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat et istifa ederim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Büyükçekmece'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuÅŸtu.

''Ä°SPAT ET Ä°STÄ°FA EDERÄ°M''

KılıçdaroÄŸlu'nun yalan söylediÄŸini vurgulayan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan "CumhurbaÅŸkanının meclisi fesih etme yekisi yok. Yaptığımız düzenlemede bu varsa ispat et cumhurbaÅŸkanlığından istifa ederim. Aksi takdirde sen istifa et" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

​Benim bakanımı oraya sokmayacaksın, arabanın içine mahkum edeceksin, ondan sonra demokrasiden bahsedeceksin, ÅŸimdi devran deÄŸiÅŸiyor. Rehavete kapılmayacağız, çok çalışacağız. Bunlarda inanç özgürlüğü yok. Bizim camilerimizi yakanlar, yıkanlar bunlar.

GERİ ÇEKMEYE GÜCÜNÜZ YETMEZ

Bir kaç gün önce İsviçre Parlamentosunun önünde büyük bir pankart ve bu pankarta benim resmimi yapmışlar. Şakağıma da silahı dayamışlar. Sen benim şakağıma o pankartta silahı dayasan ne yazar? 'Erdoğan'ı öldürün' diyor. Ne yazar? Rabbimin bana verdiği ömrü ne bir an ileri ne bir an geri çekmeye sizin gücünüz yetmez.

HOŞ BİR SEDA BIRAKMAYA ÇALIŞIYORUZ

Biz bu yola kefenimizle çıktık. Kefenimizle yürüyoruz. Rabbimin verdiği ömür Allah'ın izniyle devam edecek. Biz, şu kubbede hoş bir seda bırakmaya çalışıyoruz. Biz, bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

NE BÄ°LÄ°YORSA ANLATSIN

İstanbul'u CHP'li belediyeden aldık. Suyumuz var mıydı? Hava kirliliği almış başını gidiyordu. O gündür bugündür susuzluk yok. Çöp dağlarını kaldırdık. 4 buçuk sene belediye başkanlığı, 12 yıl başbakanlık, 2 buçuk yıl cumhurbaşkanlığı yaptım. Kılıçdaroğlu ne biliyorsa anlatsın. Her şeyimiz ortada.

İSPATLARSA İSTİFA EDECEĞİM

Diyor ki (Kılıçdaroğlu) 'Cumhurbaşkanı'nın Meclis'i feshetme yetkisi var.' Yalan söyleme. Cumhurbaşkanı'nın Meclis'i feshetme yetkisi yok. Ey Kılıçdaroğlu, şu hazırladığımız yasal düzenleme içerisinde çık böyle bir şey varsa bunu ispat et, ben Cumhurbaşkanlığından istifa edeceğim.

Ama o da kalkıp şu CHP'den ayrılsın ki CHP de bundan kurtulsun. Edemez. Biz dürüstüz bunda dürüstlük yok.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.