Sosyal Medya

Güncel

Tayfun Talipoğlu'nun ölümünde büyük şüphe!

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, önceki gece saat 01.00 sularında İzmir’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını kaybetti.



Daha önce de anjiyo olan ve stent takılan TalipoÄŸlu’nun kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belli olacak. Ancak TalipoÄŸlu’nun bir televizyon kanalında yayınlanan zayıflatıcı krem Reklamlarına çıkması ve bu kremi kullandığını söyledikten sonra yaÅŸamını yitirmesi akıllara soru iÅŸaretleri getirdi.

‘27 GÃœNDE 9 KÄ°LO VERDÄ°M’

Tayfun TalipoÄŸlu bir televizyon  programına katılırken, programda tanıtımı ve satışı yapılan ‘Termal etki’ ismindeki zayıflama kreminden kullandığını duyurmuÅŸtu. Yaklaşık bir ay boyunca Tv programında tanıtım yapan TalipoÄŸlu, “Krem sayesinde 27 günde 9 kilo verdim. Bu krem çok önemli bölgesel zayıflatıyor. Yüzde ya da herhangi bir yerde sarkma olmuyor. 103 kilodan 94 düştüm. 82 kiloya kadar inmek istiyorum bunun için 12 kilo daha vereceÄŸim” demiÅŸti. Kremin internet sitesinde , “Kalp rahatsızlığı geçirmiÅŸ olanlar kullanamaz” uyarısı olmasına raÄŸmen TalipoÄŸlu’nun TV programında kalp rahatsızlığı geçirdiÄŸini belirtmesi dikkat çekti.

TalipoÄŸlu’nun ölümünün ardından firma yetkilileri de bir açıklama yaptı. Firma yetkilileri, “Öncelikle kendisi bu kremi sürekli kullanmıyordu. Reklam unsuru olarak televizyonda o ÅŸekilde açıklamıştı. Tayfun TalipoÄŸlu, geçtiÄŸimiz Temmuz ayında kremi kullanmış. Bize ulaşıp, “Çocuklar bu ürün iÅŸe yarıyor, isterseniz belli bir bedel karşılığında reklamını yapabilirim” dedi. Tayfun Bey’in kalp rahatsızlıkları ve geçirdiÄŸi ameliyatı kremi kullandıktan sonraki süreçte gerçekleÅŸti. Zaten son 8 aydır kullanmıyordu” diyerek kendilerini savundular.

Kremi kullananların internet üzerinde yaptıkları yorumlarda ise bir kullanıcının, “Ben de yeni baÅŸladım, aynı ÅŸekilde cayır cayır yakıyor. Sizce normal mi? Ãœrünün arkasında “Yakıcı, tahriÅŸ edici deÄŸildir” diyor ve sürerken kurudukça sanırım havaya bir gaz çıkıyor, zehir gibi... Ben çok öksürdüm sonra anladım ki jelden dolayı” ÅŸeklindeki yazısı dikkat çekti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.