Sosyal Medya

Güncel

CHP'li Başkan 'Bu güzel gün 'Evet'in müjdecisi' dedi, partililer dondu kaldı / VİDEO

Düzce'de CHP'nin 'Hayır' mitinginde, İlçe Başkanı Turan Güler konuşma sırasında, "Böyle güzel bir gün 'Evet’in habercisidir'" deyince ortalık bir anda buz kesti.



Düzce'nin Akçakoca ilçesinde CHP'li milletvekilleri ve il teÅŸkilatının yaptıkları 'Hayır' mitingi dinleyenleri ÅŸaşırttı. 'Hayır' sloganlarını atılan otobüs üzerinde milletvekillerinin yapacağı konuÅŸma öncesinde bir sunum yapan BaÅŸkan Güler’in dili sürçünce, kendisinin yaptığı gafı temizlemek program sunucusunu da bir hayli zorladı. KonuÅŸması sırasında mitingi izlemeye gelen kalabalığa seslenen CHP Ä°lçe Balkanı Turan Güler, "Böyle güzel bir günde, güneÅŸli bir günde bakınız Allah bile bizimle beraber. Bu nedir biliyor musunuz. Bu 'Evet’in habercisidir" dedi.

chplibaskan

Ä°lçe BaÅŸkanı Güler, yaptığı gafı anında fark edince gülerek 'hayırın habercisi' ÅŸeklinde konuÅŸmasını düzeltmeye çalıştı. BaÅŸkan Güler’in konuÅŸmasının ardından miting programının sunucusu da Güler’in dil sürçmesini düzeltmek için bir açıklama yapmak zorunda kaldı. BaÅŸkan Güler’in otobüs üzerinde yaptığı coÅŸkulu konuÅŸmada yaptığı gaf, miting sonrasında hem CHP hem de diÄŸer partiler arasında alay konusu oldu. Bazı CHP’liler Güler’in yaptığı hatalı konuÅŸma nedeniyle bir çuval inciri berbat ettiÄŸini dile getirirken, bazı evet yanlısı vatandaÅŸlar ise Turan Güler’in yaptığı gafla dalga geçerek, "Allah konuÅŸturdu" dediler.

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.