Sosyal Medya

YaÅŸam

Bugün müsaitseniz bir özür dilemeye geleceğiz

Eskişehir’de doktor, mühendis ve memurların da aralarında bulunduğu 26 gönüllünün sosyal medya üzerinden oluşturduğu ‘Özür Dileme Servisi’ yeni hizmetleri kapsamında evlere ekip göndermeye başladı.



İlkay Mustafa Güneş öncülüğünde devam eden hareket üyeleri, artık şehir ya da ülke gözetmeksizin evlere ziyaret gerçekleştiriyor.

Projenin amacının daha fazla insanı bu harekete dahil etmek olduÄŸunu belirten GüneÅŸ, ÅŸimdiye kadar yaptıkları telefon görüşmelerinde baÅŸarılarının yüzde 40 civarında olduÄŸunu söyledi. Yeni talepler için ise ‘Evlere Özür Dileme Ekibi’ gönderdiklerini ifade eden GüneÅŸ “Bu ekibimiz asla bizden birisi deÄŸil. Özür dilemek isteyen birinin bizi araması sonrasında kendisinden en yakın arkadaşı, akrabası, dostunun telefonunu rica ediyoruz. Akabinde o kiÅŸi ya da kiÅŸilerle görüşerek özrü dileyecek vatandaşın ciddiyetini öğrenmiÅŸ oluyoruz.

Özür dilenecek kiÅŸiyi arayıp önce özrü dileyip sonra ‘bu akÅŸam size misafir göndereceÄŸiz’ diyoruz. Misafirimizi çoÄŸu zaman özrü dileyecek kiÅŸi ile kararlaÅŸtırıyoruz. Kim o akÅŸam misafirliÄŸe gidip bu iÅŸi çözer, bunun analizini birlikte yapıyoruz” dedi.

 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.