Sosyal Medya

Güncel

Bozdağ: Bu Kılıçdaroğlu 'gizli evet'çi ama haberi yok adamların

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, ‘Başbakan ayrı, cumhurbaşkanı ayrı olursa kavga çıkar.’ Kafası karışık. Bu sistemde başbakanlık ile cumhurbaşkanlığını birleştiriyoruz. Kavga çıkmasın diye biz bunu getiriyoruz. Bu Kılıçdaroğlu 'gizli evet'çi ama haberi yok adamların” dedi.



Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ, Bursa'nın Gürsu Ä°lçesi'ne geçerek, Belediye Meydanı’nda nokta mitinginiyle vatandaÅŸlara seslendi. CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu’nu eleÅŸtiren Bakan BozdaÄŸ, “KılıçdaroÄŸlu çıkmış diyor ki, ‘BaÅŸbakan ayrı, cumhurbaÅŸkanı ayrı olursa kavga çıkar.’ Kafası karışık. Bu sistemde baÅŸbakanlık ile cumhurbaÅŸkanlığını birleÅŸtiriyoruz. Kavga çıkmasın diye biz bunu getiriyoruz. Bu KılıçdaroÄŸlu 'gizli evet'çi ama haberi yok adamların. Emin olun, biz onun dediÄŸi sakıncalar olmasın diye bunu getiriyoruz. KılıçdaroÄŸlu, eÄŸer çift baÅŸlılık çok iyi bir ÅŸey ise CHP'nin başına eÅŸ bir genel baÅŸkan seçin, gül gibi ikiniz beraber partiyi yönetin” dedi.
 
ALMANYA'YA TEPKÄ°
 
Almanya'da bugün bölücü terör örgütü PKK yandaÅŸlarının düzenlediÄŸi mitinge de deÄŸinen Bakan BozdaÄŸ, “Almanya'da PKK terör örgütü Almanya polisinin aldığı güvenlik tedbirleri altında gösteri yaptı. Türkiye'deki referandumda 'hayır' çıksın diye Almanya'nın himayesinde nasıl bir gösteri, nasıl bir toplantı yaptığını hep beraber gördük” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
BozdaÄŸ, Gürsu’daki konuÅŸmasının ardından Kestel ilçesine geçerek burada da nokta mitingi düzenledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.