Sosyal Medya

Güncel

'Almanya, Hollanda'yı bir laboratuvar olarak görüyor'

Erdoğan'ı savunan Alman gazeteci Lejuene, Almanya'nın Hollanda'yı bir laboratuvar olarak gördüğünü ifade etti



Can Dündar'la mahkemelik olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Almanya'da savunan Alman gazeteci Martin Lejuene TGRT Haber'e konuk oldu.
 
Lejuene, Can Dündar ile mahkemelik olmasına yönelik "Kaçak bir gazeteci olduğunu söylediğim için mahkemelik olduk." dedi.
 
Erdoğanı savunduğu için Alman hükümetinden ve FETÖ'cülerden büyük baskı gördüğünü söyleyen Lejuene, Erdoğan her zaman sessiz yığınların yanında durdu, baskıcıların ise karşısında bulundu." ifadelerini kullandı.
 
Alman gazeteci Lejuene açıklamalarında Almanya'nın Hollanda'yı bir laboratuvar olarak gördüğünü ve politik mühendisliğini orada kullandığını belirtti.
 
"ERDOĞAN NAZİ BENZETMESİNDE KESİNLİKLE ÇOK HAKLI"
 
Lejeune, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nazi benzetmesi ile ilgili olarak "Kesinlikle Erdoğan'ın bu benzetmeyi yapmak için çok haklı sebepleri var. Bence kesinlikle haklı. Adalet ve Kalkınma Partisi Almanya'daki 1.5 milyon vatandaşını referandum hakkında bilgilendirmek istiyor ve buna hakları var. Fakat Almanya'da Türk yetkililerin konuşmasına izin verilmiyor. Bu, ifade özgürlüğünün ve insan haklarının ihlal edilmesidir." demişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.